• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent începe la 20:30. Alexandra Dinu:”Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția”

Românii au talent începe la 20:30. Alexandra Dinu:”Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția”

Românii au talent începe la 20:30. Alexandra Dinu:”Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția”

”Pentru mulți dintre artiști, aceasta este șansa evadării într-o lume mai bună”, așa descrie Andi Moisescu scena de la Românii au talent! Iar astăzi este momentul să ne bucurăm împreună de premiera celui de-al 11-lea sezon al celui mai iubit show de divertisment din România! Jurații sunt pregătiți să ofere DA-urile mult dorite, prezentatorii gata să-i încurajeze și să le ofere energia necesară, iar concurenții deciși să impresioneze!

De la 20:30, magia talentului ne va face să visăm, ne va readuce încrederea că totul va fi bine și că putem depăși orice barieră atunci când credem în noi! Concurenți care și-au dorit de mult timp să vină în fața juraților, au demonstrat că pot găsi partea bună și în astfel de perioade și au profitat de timpul liber pentru a-și îndeplini un vis. ”De ani de zile de când există show-ul nu apucam să ajungem pentru că ori plecam ori abia veneam în țară. Să fim în fața publicului românesc, ne bucură”, vor spune membrii unei familii, soț și soție. Ce moment au pregătit și ce reacții vor stârni, descoperim curând. 

Un concurent va depăși limitele imposibilului și îi va face pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial! Un moment greu de uitat va primi și comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu: ”Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite”. Să fie oare unul dintre concurenții pe care-l vom vedea și în etapele următoare?

Prima ediție va aduce reprezentații care o vor impresiona pe noua jurată a show-ului. Alexandra Dinu, proaspăt întoarsă de pe cele mai înalte culmi ale filmului pe cea mai mare scenă a talentului, se va lăsa vrăjită de ceea ce va vedea și își va declara admirația pentru munca celor din fața ei: ”Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești”.

Bucuria este cu atât mai mare, cu cât și în acest sezon, cei de acasă își vor putea vedea mesajele la TV! Fie că vor comenta pe Facebook, Twitter sau, în premieră, pe Instagram, dacă textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, poate ajunge pe ecrane în timpul emisiunii!

Nu ratați prima ediție #unusiunu a noului sezon Românii au talent! Concurenți care vor stârni valuri de râsete și emoții, care vă vor uimi și un prim golden buzz sunt doar câteva detalii care construiesc o seară perfectă de vineri! 

Românii au talent - #unusiunu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni