• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Emma Neagu, gimnasta care a emoționat publicul până la lacrimi. ”Mă simt bine, dar rezultatele arată altceva”

Emma Neagu, gimnasta care a emoționat publicul până la lacrimi. ”Mă simt bine, dar rezultatele arată altceva”

Emma Neagu, gimnasta care a emoționat publicul până la lacrimi. ”Mă simt bine, dar rezultatele arată altceva”

Unul dintre cele mai emoționante momente din ediția I a sezonului #9suprem ”Românii au talent” a fost cel al Emei Neagu, gimnasta de 15 ani care a dansat senzațional, în ciuda faptului că are un picior amputat. 

La 15 ani, Emma Neagru, originară din Toronto, Canada, are o poveste de viață impresionantă. Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, aceasta a reușit să facă performanță în acest domeniu și continuă să facă, în ciuda piciorului amputat.

Citește și: Știai că avem un încălzitor de public? Hai cu noi în culise să-l cunoști

”Când a fost diagnostică, noi credeam că are un hematom. Pe loc l-au scos, după ce a făcut radiografie. ”Îmi pare rău să-ți spun, nu este un hematom, este o tumoare”, mi-au spus. Nici în acea clipă nu m-am gândit că ei se gândesc la cancer”. 

Deși avea posibilitatea de a-și salva piciorul, Emma a preferat să-i lase pe medici să i-l amputeze, pentru a se dedica în continuare pasiunii sale. ”Eu cred că am făcut alegerea bună, eu voiam să fac în continuare gimnastică și dans. 

Mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu, dar nu ajută să întrebi așa ceva și lupți în continuare, că nu ai ce să faci. Eu zic că gimnastica mi-a dat puterea, nu știu dacă neapărat mi-a salvat viața, dar mi-a dat puterea să trec peste chestia asta”.

Emma Neagu i-a impresionat pe toți până la lacrimi când a mărturisit că problemele sale nu s-au terminat. ”Treaba e că eu mă simt bine, dar rezultatele arată altceva”.

Cei patru jurați au fost extrem de afectați de povestea ei. 

”Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu

Este admirabil mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc”, a adăugat Andra.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni