SURPRIZA sau nu? Cristian Gog, marele castigator de la "Romanii au talent"! TU l-ai (fi) votat?

<span style="color:#f00;">SURPRIZA sau nu?</span> Cristian Gog, marele castigator de la "Romanii au talent"! <span style="color:#f00;">TU l-ai (fi) votat?</span>

Primii trei clasati la Romanii au talent, conform voturilor publicului, au fost: Mihai Petraiche, Cristian Leana si Cristian Gog.

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro. Vezi finala aici  

Ocupantul locului 3 din marea finala este Cristian Leana, a anuntat Pavel Bartos.

Cristian Gog este castigatorul marelui premiu de 120.000 de Euro si al titlului de cel mai talentat roman al tarii.

Juriul de la "Britain's Got Talent" a inceput sa planga cand l-a auzit cantand! Asculta vocea extraordinara a baiatului din Anglia care a ridicat toata sala in picioare

"In timpul momentului, am ramas fara puls, acum am ramas fara cuvinte! Multumesc tuturor!", a spus Cristian Gogdupa ce a aflat vestea cea mare, care cu siguranta ii va schimba viata de acum inainte.


Momentul adevarului: Pavel Bartos deschide plicul



Iluziile create de el au fascinat milioane de oameni. "La inceput, repetam ore in sir in fata oglinzii ca sa-mi iasa un truc!" Citeste AICI povestea de viata a castigatorului de la Romanii au talent!

Vezi numarul cu care a socat pe toata lumea in marea finala:

A  venit, mai intai, pe scena cu o servieta metalica, inchisa cu cifru si a rugat juriul sa ghiceasca ce e in ea. Andi Moisescu a raspuns: “Sper ca acolo e numele castigatorului din seara asta!”

Alegerea ta schimba un pic lucrurile. Va intreb, daca ati avea o singura sansa de a va indeplini visul, ati profita de ea? Ati incerca sa va depasiti limitele? Cat de departe ati fi dispusi sa mergeti?” a intrebat el.

In aceasta seara voi risca totul. Imi voi risca viata. Pentru numar, am nevoie de ajutorul unui medic specialist. Voi aduce in direct o provocare mortii!”

Zis si facut. A adus un doctor si o asistenta pe scena si si-a redus pulsul la zero si apoi a revenit la viata. In sala, stupoare.

Ce a urmat, le-a facut tuturor pielea de gaina. A deschis servieta cu care a venit. Acolo era un plic sigilat, iar in interiorul plicului erau 3 foi pe care scria exact ce spusesera fiecare dintre juratii de la Romanii au talent.


Reactiile juriului:
Andra – “Nu am cuvinte, m-ai socat. Ma sperii, nu pot sa stau in preajma ta, dar te voi vota”. 
Andi Moisescu: “Sincer, esti preferatul meu, as vrea sa fii tu castigator

Mihai Petraiche - dansatorul care l-a lasat pe Mihai Petre mut de uimire - LOCUL 2 Cristian Leana - o minte sclipitoare in finala Romanii au talent - LOCUL 3

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni