• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Castigatorul din 2013 de la "Romanii au talent". Surpriza sau nu? Iata cine este marele erou al sezonului al treilea

Castigatorul din 2013 de la "Romanii au talent". Surpriza sau nu? Iata cine este marele erou al sezonului al treilea

Castigatorul din 2013 de la "Romanii au talent". Surpriza sau nu? Iata cine este marele erou al sezonului al treilea

Romania si-a ales eroul. Afla in continuare cine este marele castigator al show-ului "Romanii au talent".

 

Telespectatorii au decis vineri seara: Bruno Icobet este cel mai talentat roman.

Bucurie mare pentru Bruno Icobet si cei trei catei ai sai, care in urma numarului lor inedit, dar plin de sensibilitate, caracterizat de o intelegere deplina a gesturilor si privirilor au impresionat o tara intreaga si au devenit in urma voturilor telespectatorilor cistigatorii celui de-al treilea sezon al emisiunii "Romanii au talent".

Bucurie, multa bucurie, a simtit Bruno Icobet in momentul in care si-a auzit strigat numele de castigator al celui mai tare show din Romania. Intrebat daca s-a asteptat vreo clipa sa cistige aceasta competitie, Bruno Icobet a declarat:

"M-am asteptat, in momentul in care am iesit pe locul intai in semifinale stiam ca am sa fac o figura foarte buna in finala. Dar nu m-am asteptat ca fetita sa intre in calduri, ceea ce i-a bulversat pe baieti, i-a dat peste cap. Ganditi-va ca am intrat pe scena, in direct, cu cea mai mare audienta posibila din Romania cu doi masculi si o femela in calduri. A fost o nebunie!", a marturisit acesta imediat dupa incheierea show-ului.

"Ii iubesc enorm" le-a transmis la finalul serii castigatorul marelui premiu de 120.000 de euro tuturor celor care i-au votat, celor care au facut posibil ca visul lui sa devina realitate. "Ei - cateii au facut asta, nu eu" a tinut sa sublinieze Bruno la final, incantat de cateii sai atat de inteligenti si ascultatori. 
 

Intrebat ce va face in continuare, Bruno Icobet a marturisit ca abia asteapta sa merga impreuna cu ei la competitii. "Si voi face de acum incolo exact ce am promis: voi invata oamenii ce inseamna acest sport." In ceea ce priveste premiul obtinut, Bruno Icobet isi propune sa-l ajute pe fiul sau  sa aiba un start mai  bun in viata decat al sau si sa continue ce a inceput alaturi de cateii Blue, Jay si Ozzy.

Catelul Blue va putea fi vazut in toamna, la ProTV in cel de-al patrulea sezon al serialului "Las Fierbinti". Regizorul si producatorul serialului l-au remarcat pe Blue, astfel ca l-au si chemat pe platourile de filmare. Ce va face acesta in super serialul "Las Fierbinti", telespectatorii vor descoperi in sezonul cu numarul patru, incepand din aceasta toamna. 
 

Vezi momentul cand Bruno afla vestea cea mare:




Poti revedea acum marea finala in intregime pe Voyo.ro.

Ocupantii locurilor doi si trei desemnati in urma voturilor telespectatorilor au fost magicianul Vlad Grigorescu si ventrilocul Eduard Andrei Sandu.

Senzatie au facut pe scena de la "Romanii au talent" si finalistii Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, Classic Beat Orchestra, Corul Fiat Lux, Diana Caldararu, WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duta, dansatorii Alex si Andra si Trupa Florea. 

Vezi aici cele mai importante momente VIDEO din finala "Romanii au talent"


Finala "Romanii au talent",
difuzata vineri, 10 mai, a luat caimacul audientelor. Emisiunea a fost, ca in fiecare vineri seara de altfel, lider detasat de audienta la nivelul tuturor categoriilor de public. Aproape 4 milioane de romani au urmarit  in minutul de maxima audienta de la 21.47 cu sufletul la gura showul de la ProTV, implicandu-se activ in votarea preferatilor.
 

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV obtinea pe tot parcursul emisiunii (20.29 – 01.24) o audienta medie de 13,7 puncte de rating si 38,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra doar 2,9 puncte de rating si 8,3% cota de piata.
 

La nivelul intregului public din mediul urban ProTV s-a clasat tot pe primul loc cu 13,5 puncte de rating si 34,1% cota de piata, iar Antena 1 pe locul al treilea cu 2,5 puncte de rating si 6,3% cota de piata, dupa Kanal D (2,6 puncte de rating si 6,5% cota de piata).
 

La nivelul intregului public din Romania, ProTV obtinea 13,0 puncte de rating si 34,2% cota de piata, fiind urmarit in medie de apropape 2,5 milioane de romani, in timp ce Antena 1 se clasa pe locul al patrulea cu o audienta medie de doar 2,1 puncte de rating si 5,5% cota de piata, dupa Kanal D si TVR 1.


Bruno Icobet si cei trei caini ai sai: Blue, Ozzy si Jay.




Cel mai tare concurs al verii! Castiga o experienta de MasterChef in Italia. Foodstory.ro te trimite la cursuri de gatit in valoare de 5.000 de euro! Detalii aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni