Românii au talent audiențe de peste 3 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund

Peste 2.9 milioane de români s-au bucurat de momentele de neuitat de pe scena talentului! O concurentă de 35 ani a câștigat ”confruntarea” cu ea însăși și a primit golden buzz de la Florin Călinescu!

Aseară a fost o nouă ocazie pentru concurenții dornici să-și demonstreze talentele în fața juraților și celor din public. Andi, Andra, Mihai și Florin au trăit fiecare moment la intensitate maximă și i-au încurajat pe cei care au demonstrat că locul lor este pe marile scene. ”Ți-ai asumat melodia ca și cum ar fi fost a ta”, ”Mi-am adus aminte de copilărie, sunteți supereroi” sau ”Sunt momente în care am sentimentul că unii oameni aduc un tribut frumuseții”, sunt doar câteva dintre comentariile juraților. 

Aura Marcu, stewardesa de 35 ani din Bacău, le-a povestit celor din sală despre încercările grele prin care a trecut de-a lungul vieții: ”Mă obișnuisem să iau bătaie în fiecare zi” și apoi le-a demonstrat că orice poate fi lăsat în urmă când muncești pentru visul tău. Vocea ei l-a convins pe Florin Călinescu să se ridice de pe scaun și să apese butonul de aur care a trimis-o direct în semifinale. Nici ceilalți jurați nu au rămas indiferenți: ”Mă identific cu sentimentele lui Florin”, a spus Andra. 

Citește mai multe despre stewardesa Aura Marcu

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat  14.1 puncte de rating și 39.8% share, cifre de peste 3 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.7 puncte de rating și 10.4% share.

Peste 2.9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:17, aproximativ 3.7 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

Concurenții care au cucerit juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Oleg Shibetski & Timofey Lisovets, Adrian Petrache, Alexandra Călinov, Mariana Pârju, Trupa Cheban, Eva Jumătate, Mahmud Urumbaev, Cristina Gârloiu, Rudi Macaggi, David Ioniță, Aurora Toma, Marcelino Roșu Christian Wedoy, Iulian Zaharie și Nat & Jo. 

Vinerea viitoare, de la ora 20:30, pe scena Românii au talent, noi concurenți vor demonstra că talentul lor merită o șansă! 

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni