• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent: Ana-Maria Mărgean a venit cu un moment unic pe scenă, iar Andra a apăsat butonul de Golden Buzz

Românii au talent: Ana-Maria Mărgean a venit cu un moment unic pe scenă, iar Andra a apăsat butonul de Golden Buzz

Părinții ei au descoperit că îi plăcea foarte mult să cânte. Auzea linia melodică de două ori și o învăța, o reproducea imediat. De la 5 ani au dus-o la canto. Imediat a început să meargă la festivaluri. Au început să treacă anii și s-a tot antrenat.  A făcut puțin pian, dar vrea să facă și mai mult, ar vrea să se acompanieze cu pianul.

A descoperit arta ventrilociei de doi ani, de pe YouTube. De un an a luat lucrurile în serios și lucrează cu Crina Svobodă. Prima ei păpușă a fost Dragonul Cerasela, o marionetă pe care o avea de la unul dintre frățiorii ei. Prima păpușă pe care a confecționat-o a fost Roza, o păpușă blănoasă, roz.  Anul acesta a primit-o cadou pe Lizzie „all the way from Chicago”. E o păpușă profesionistă, de adulți.

Lizzie e mai fițoasă, dar se înțeleg. Au pus de comun acord melodiile, dar e puțin geloasă pe frații ei mai mici, pentru că Ana petrece mult timp cu ei, dar înainte de acest casting a petrecut mai mult timp cu Lizzie și s-a mai îmbunat. Însă tot vorbește urât cu frații ei. Lizzie este cea mai bună prietenă a ei.  Îi place foarte mult muzica soul, jazz. Ar vrea să meargă pe canto, dar vrea să se țină și de ventrilocie. A participat la multe evenimente de canto, dar cu Lizzie e prima apariție. Lizzie a fost prima care a zis să vină la RGT, iar Ana a acceptat, chiar dacă a mai fost de 2 ori și nu a trecut. Ana spune că tatăl ei are valențe artistice, dar mama e total pe lângă. Bunicul ei a fost pianist.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni