• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Olena Sheremet a venit pe scena talentelor cu un număr inedit: dans acrobatic pe bicicleta de fitness

Românii au talent 2021: Olena Sheremet a venit pe scena talentelor cu un număr inedit: dans acrobatic pe bicicleta de fitness

Acum 9 ani, când a început să predea clase de cycling, și-a dat seama că ar putea să facă antrenamentul mai interesant, mai distractiv. Așa că a început să caute idei pentru ceva ieșit din comun. A descoperit Jackie Team la Korea Are Talent, care combina mișcări de dans cu exerciții de fitness, pedalând cu un singur picior.

Olena a făcut sport de mică și le datorează totul părinților ei. Tatăl este fost atlet, iar mama a avut o mare dorință, inspirație și dorință de a o ajuta pe ea si pe fratele ei să se dezvolte pe partea de sport.

Spune că talentul ei e o dovadă a puterii corpului uman, care poate face atât de mult.

Jackie Team este o sursă de inspirație pt Olena, spune că sunt foarte muncitori și pasionați de ceea ce fac. Datorită lor, si-a creat propria clasă de cycling, propriul sistem de mișcări și o direcție originală.

Totuși spune că fiul ei este cea mai puternică sursă de inspirație și că tot ceeea ce face, face pt el. Vrea să-i fie exemplu și să îi transmită ideea că poate să facă orice își dorește în viață.

Crede că are mari șanse să câștige pentru că va arăta un număr unic ce nu s-a mai văzut până acum la un talent show.

A început să facă gimnastică la 3 ani jumate. Are o diploma de master în gimnastică. A fost membră a naționalei de gimnastică a Ucrainei. După ce a intrat la facultatea de sport, a schimbat gimnastica cu sporturi aerobice și tot atunci a început să predea clase de fitness și aerobic.

Inspirată de Jackie Team, și-a dezvoltat un program de cycling original și unic pe piață. Apoi, video-uri cu ea din sala de cycling au devenit virale și a fost remarcată de cei de la Jackie Team. A primit invitația să participe la aniversarea de 20 de ani a echipei, în Korea; acolo și-a arătat munca. A doua oară, a fost invitată să participe la competiție și a primit o ceritificare. Acum este prima ucraineancă și, de fapt prima europeană, care lucrează în direcția asta.

Cel mai dificil moment din viața ei și a fiului ei a fost acum 2 ani, când cineva foarte drag și important a dispărut din viețile lor, iar ei au rămas fără sprijinul de care aveau atâta nevoie.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni