Românii au talent 2021: Liliya Turkeieva a oferit o adevărată demonstrație de forță pe scenă

Liliya s-a născut în Germania, într-o familie de artiști de circ. A crescut practic pe scenă și, văzându-i pe artiști performând, și-a dorit să aibă și ea o carieră în domeniul acesta. 

Spune că a moștenit talentul de la părinții ei și că a început să se antreneze de la 3 ani, îndrumată fiind de aceștia, care mereu căutau colegi care să exerseze cu ea.

Își admiră mult părinții, care sunt gimnaști acrobați și își amintește că, privindu-i lucrând, se gândea mereu “vreau și eu să zbor ca ei”. Tatăl ei i-a construit un aparat special cu baloane cu heliu, care o ridicau în aer. Cu acest număr artistic a avut șansa să lucreze la cel mai mare circ din Germania, zburând pe deasupra publicului și executând niște mișcări acrobatice.

Este încurajată de toată familia sa și de cei trei antrenori - unul pt acrobatică, altul pentru gimnastică și al treilea, cu care e foarte bună prietenă, antrenorul său din India pentru actul Mallakhamb act. Numele lui este Sandeep și spune că e cel care o încurajează cel mai mult, spunându-i că e singura fată de 7 ani care face acest act artistic. În mod normal, în India, doar băieții urmează această disciplină. Asta o face să se simtă specială și îi dă putere, încredere.

Dacă ar câștiga, ar investi în școala de circ pe care o frecventează acum și care traversează o perioadă foarte grea, în contextul pandemiei. Ar cumpăra saltele, trambuline, echipemente diverse, astfel încât tot mai mulți copii să poată face antrenamente acolo.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni