• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: GIM, mesajul emoționant pe care l-a transmis românilor după ce a primit Golden Buzz

Românii au talent 2021: GIM, mesajul emoționant pe care l-a transmis românilor după ce a primit Golden Buzz

Ghintan Ion Mihail, cu numele de scenă GIM, i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent cu prestația sa. Acele câteva minute în care a interpretat un cântec compus de el l-au emoționat pe Florin Călinescu, care a apăsat butonul auriu. 

Cu o poveste de viață tulburătoare, GIM a demonstrat că talentul se naște dintr-o dorință arzătoare de a reuși. Prin muncă și determinare, Ion Mihail se îndreaptă spre împlinerea visurilor lui. Cu o bucurie imensă în suflet, după ce a aflat că merge în semifinale, tănărul a exclamat: ”Asta înseamnă viață!”

Impresionat de prestația tânărului, Andi Moisescu le-a spus colegilor: ”Știi ce mi se pare mie cu adevărat dureros în momentele astea. Bă, ăsta e momentul în care el avea nevoie mai mult decât orice de o îmbrățișare și nu poți să i-o oferi. Îi venea să sară aici la noi, mi s-a rupt inima.”

Este fără doar și poate, unul dintre concurenții care au șanse mari să câștige emisiunea Românii au talent” sezonul acesta, pentru că zgândără această coardă emoțională. Fiecare dintre noi s-a lovit de multe ori în viață de nedreptatea asta, știi...Îl vedem pe el un fel de purtător de drapel, e un fel de ambasador al luptei noastre cu nedreptatea”, a mai adăugat Andi

După ce a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, GIM a găsit în el puterea de a le mai transmite un mesaj celor de acasă, după interpretarea emoționantă de pe scenă:

”Dacă ar fi să zic un lucru, să audă o țară întreagă, ar fi: bă, dacă vă merge prost, dacă aveți o viață vai și amar, dacă sunteți vai și amar de voi men, jur, faceți, trageți și îndurați că într-o zi vă pune Dumnezeu mâna în cap, fac pariu cu cine vrei tu”.

Urmărește mai multe detalii în materialul video 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni