Românii au talent 2021: DUO Turkeev, spectacol la nivel înalt pentru care au primit 4 de DA 

Dmytro s-a născut într-o familie sportivă, unchiul său este campion olimpic la lupte greco-romane. De la 6 ani a început și el să se antreneze în această disciplină, spune că a fost un sportiv talentat, dar că mereu a simțit că poate face ceva mai mult, să evolueze, să performeze cu ceva mai spectaculos. 

Când a venit vremea să aleagă ce vrea să studieze, mama i-a propus școala de circ. La momentul respectiv, nu era sigur că e cea mai bună idee pentru el, dar ea l-a convins argumentând că va putea petrece mai mult timp cu maimuța sa, dacă vor lucra împreună.

Când a pășit pentru prima oară în acel frumos circ și a văzut gimnaștii aerieni, s-a îndrăgostit pe loc de acea lume. A decis atunci, în acel moment, că va face acrobații aeriene pentru că îi place adrenalina. Mama i-a fost antrenoare la școala de circ și spune că moștenește talentul de la ea.

Este susținut și încurajat de toată familia sa și spune că, în acest domeniu, admiră oamenii de succes care sunt creativi și vin mereu cu idei noi. 

Cei doi soți s-au cunoscut în Canada. Dmytro lucra atunci la Cirque du Soleil cu o altă parteneră, care s-a accidentat. Cei de la circ au vrut totuși să păstreze în program numărul lor așa că a fost nevoit să-și găsească repede o înlocuitoare. Au organizat un casting și i-au trimis 5 video-uri finale din care el să-și aleagă viitoarea parteneră. A ales-o pe Julia, actuala lui parteneră de scenă și de viață.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni