• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Este instalator la canalizare, dar le-a starnit curiozitatea tuturor. Dansul lui i-a ridicat in picioare pe toti cei prezenti

Este instalator la canalizare, dar le-a starnit curiozitatea tuturor. Dansul lui i-a ridicat in picioare pe toti cei prezenti

Este instalator la canalizare, dar le-a starnit curiozitatea tuturor. Dansul lui i-a ridicat in picioare pe toti cei prezenti

Bontea Ion Florin este un om cu adevarat talentat. Barbatul a urcat pe scena de la "Romanii au talent" si i-a impresionat pe toti cu miscarile de dans pe care le-a invatat singur.

Florin are 29 de ani si sufera de o afectiune cardiaca. Din fericire, barbatul a reusit sa invinga aceasta boala din momentul in care a inceput sa danseze, iar in prezent este un om vesel si optimist, care ii bucura si ii incanta pe toti cu pasiunea lor.

Pentru preselectiile "Romanii au talent", Florin a pregatit un moment de breakdance si toti cei prezenti in sala au fost uimiti cand au vazut ca poate sa le execute fara cusur, chiar daca nu era echipat corespunzator. 

Dansul lui Florin a impresionat audienta si i-a emotionat pe toti cand au auzit ca locuieste intr-o baraca la locul de munca si nu are unde sa se antreneze asa cum se cuvine pentru a-si duce la un alt nivel pasiunea. Barbatul este de profesie instalator la canalizare, dar reprezentatia lui cu siguranta nu va fi uitata prea curand de cei care l-au urmarit.

Felul in care isi executa miscarile, dorinta de progres si emotiile au fost numai cateva dintre elementele cheie ale unei reprezentatii demne de "Romanii au talent".

Mihaela Radulescu: "Ma intereseaza foarte tare ca jurat sa dau o sansa unor oameni simpli, care nu au avut o alta sansa, oamenii care au un talent autentic pentru care muncesc din greu (...). Cred in astfel de romani talentati. Foarte tare!"

Andra: "M-ai impresionat si inca o data mi-ai demonstrat ca nu trebuie sa judeci omul dupa prima aparitie".

Reprezentatia lui Florin Bontea in show-ul "Romanii au talent" merge mai departe cu 3 "DA".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni