• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A imblanzit bara. "Zburatorul" Octavian Stoica a demonstrat ca numarul lui nu poate fi facut decat cu multa munca si sacrificiu

A imblanzit bara. "Zburatorul" Octavian Stoica a demonstrat ca numarul lui nu poate fi facut decat cu multa munca si sacrificiu

A imblanzit bara. "Zburatorul" Octavian Stoica a demonstrat ca numarul lui nu poate fi facut decat cu multa munca si sacrificiu

"Zburatorul" Octavian Stoica din Chisinau a demonstrat cu dansul sau la bara de la "Romanii au talent" ca limitele corpului uman si ale talentului sunt departe de a fi cunoscute inca.

"Acum descopar ca e acrobatie in stare pura", l-a felicitat Andi Moisescu, iar Mihai Petre l-a declarat numarul sau preferat din concurs pana la momentul respectiv: "Performanta, linii fantastice, tot ce faci e extraordinar", i-a spus el concurentului.

Show-ul este si pe Voyo.ro.

"Cu ce voi impresiona juriul? Multi spun ca sunt un om zburator! :)", a promis Octavian Stoica la preselectii si toti au asteptat cu sufletul la gura sa-l vada "zburand" in marea finala.

Si, chiar daca a avut un umar accidentat, a reusit, lucru apreciat atat de public, cat si de juriu. Deghizat in personajul din "Masca", "zburatorul" a demonstrat ca bara poate fi imblanzita doar cu mult exercitiu.

Cu cine te uiti la "Romanii au talent"? Arata-ne intr-o poza, pe care trebuie sa o incarci pe Facebook, in descrierea careia sa scrii #selfiecutalent. Pentru asta castigi invitatii in public in marea finala a show-ului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni