• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Seamana perfect cu Mirabela Dauer si la fizic, dar si la voce. Mihai Petre: "La preselectii am fost confuz de-a dreptul"

Seamana perfect cu Mirabela Dauer si la fizic, dar si la voce. Mihai Petre: "La preselectii am fost confuz de-a dreptul"

Seamana perfect cu Mirabela Dauer si la fizic, dar si la voce. Mihai Petre: "La preselectii am fost confuz de-a dreptul"

Laura Bisog i-a facut pe toti sa creada, pentru o clipa, ca pe scena show-ului "Romanii au talent" a urcat Mirabela Dauer. "Ma oprea lumea sa ma intrebe daca sunt ea", spune Laura.

"Experienta mea la "Romanii au talent" a fost cea mai emotionanta si importanta clipa din viata mea. Nu am sa uit niciodata in viata mea momentul in care am pasit pe scena, in fata juriului iubitor de talente si a miilor de spectatori", marturiseste concurenta.

Show-ul este si pe Voyo.ro.

"Daca ar fi sa am un concert, cu siguranta as umple sala, as da tot ce pot cantand si le-as umple inima de bucurie, emotionandu-i pana la lacrimi pentru ca numai ei ma pot aprecia pentru talentul meu si acum ca niciodata am foarte mare incredere in mine si in talentul meu si ca pot ferici pe oricine cantand din suflet", crede Laura Bisog.

Cu cine te uiti la "Romanii au talent"? Arata-ne intr-o poza, pe care trebuie sa o incarci pe Facebook, in descrierea careia sa scrii #selfiecutalent. Pentru asta castigi invitatii in public in marea finala a show-ului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni