• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "De regula, dupa cateva pahare, toti romanii stiu sa cante bine. Dar putini o pot face cum a facut-o el". A cantat la pahare de sticla si a ridicat sala in picioare

"De regula, dupa cateva pahare, toti romanii stiu sa cante bine. Dar putini o pot face cum a facut-o el". A cantat la pahare de sticla si a ridicat sala in picioare

"De regula, dupa cateva pahare, toti romanii stiu sa cante bine. Dar putini o pot face cum a facut-o el". A cantat la pahare de sticla si a ridicat sala in picioare

Florinel Lautaru, artist stradal, canta la pahare, uluind o tara intreaga cu priceperea sa. La preselectii a reusit sa "colectioneze" trei de "DA" si sute de aplauze.

Show-ul este si pe Voyo.ro.

"Cat de bun e!", a exclamat Smiley cand l-a vazut pentru prima oara, iar juriul l-a desemnat drept un candidat pe cinste la premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro, care va fi acordat pe langa marele premiu "Romanii au talent", de 120.000 de euro.

"De regula, dupa cateva pahare, toti romanii stiu sa cante bine. Dar putini o pot face cum a facut-o el", a comentat Andi Moisescu prestatia lui Florin Lautaru.

"Mi-a placut mult numarul, dar mi-a placut si povestea. Vreau sa o felicit si pe cea care te-a inscris", a spus la randul sau Mihai Petre.

Cu cine te uiti la "Romanii au talent"? Arata-ne intr-o poza, pe care trebuie sa o incarci pe Facebook, in descrierea careia sa scrii #selfiecutalent. Pentru asta castigi invitatii in public in marea finala a show-ului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni