Romanii au ales talentul autentic! Milioane de telespectatori au fost cu ochii pe "Romanii au talent"!

Romanii au ales talentul autentic! Milioane de telespectatori au fost cu ochii pe "Romanii au talent"!

Cea de-a opta editie Romanii au talent a combinat aseara emotie, putere, lupta, actiune si mult umor. Talentul a fost prezent pe scena in cele mai nebanuite forme, insotit de momente surprinzatoare. Reactiile celor patru jurati Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis au fost incredibile, iar comentariile lor au facut deliciul publicului.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:31 – 23:16, 3.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:11, 4.7 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Cea de-a patra editie a noului sezon Romanii au talent a inregistrat 20.0 puncte de rating si 48.6% share in intervalul de difuzare 20:31– 23:16, pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.3 puncte de rating si 8.1% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 17.5 puncte de rating si 36.0% share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 5.8 puncte de rating si 11.9% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider, cu o audienta medie de 18.9 puncte de rating si 38.3% share, locul secund inregistrand 5.7 puncte de rating si 11.6% share. 

Emotie, concentrare si lupta pentru titlul de erou national

Noua editie a celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a adus in casele tuturor telespectatorilor momente inedite, prezentate de concurenti talentati care au transmis foarte multa emotie, au sensibilizat sau au amuzat. Urmatorii 22 de pretendenti la titlul de cel mai talentat roman si la castigarea marelui premiu de 120.000 de euro sau a premiului de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, au fost prezenti aseara pe scena talentelor si au demonstrat ca merita sa mearga mai departe.

Seara a inceput cu o surpriza venita din partea unui concurent in varsta de 68 de ani, Ioan Zgardea. A cantat si a uimit juratii cu interpretarea sa, dar si cu costumatia si atitudinea. Juratii au dansat, au empatizat cu momentul sau, iar Andi i-a transmis cu zambetul pe buze, fiind inspirat de aparitia sa: “Dupa cu vedeti, Mos Craciun exista!”. Concurentul a impresionat juratii si a obtinut 4 de DA cu care merge in etapa urmatoare a competitiei.

Trupa Versus a urcat pe scena si a surprins publicul cu o interpretare de exceptie. Au cantat muzica de camera de percutie, care a sunat sublim, reusind sa-i impresioneze pe toti cei prezenti in sala. Incantata de momentul celor 12 concurenti, Mihaela a spus: “Incerc sa pun un pariu cu mine si cu voi ca puteti face spectacol! DA!” Chiar daca pentru Bebe numarul prezentat nu a fost destul de spectaculos, Andra, Mihaela si Andi au acordat 3 de DA cu care trupa Versus continua competitia.

Vadim Potrimba a cantat mai multe melodii la fluier si a inspirit-o pe Andra. Jurata a inceput sa danseze in timpul momentului prezentat de Vadim si l-a aplaudat indelung, iar publicul s-a ridicat in picioare. In momentul verdictului, Andra a declarat: “Din tot sufletul meu iti spun ca mi-a placut. Un astfel de moment e bine venit la Romanii au talent.” Si ceilalti trei jurati au fost impresionati de talentul concurentului si i-au acordat DA, astfel ca Vadim continua lupta pentru marele premiu, cu 4 de DA.

Trupa Freeze a venit la preselectiile Romanii au talent cu un numar spectaculos de teatru de improvizatie. Pavel i-a ajutat in prezentarea momentului si le-a spus lucruri care ii plac sau pe care le face. Pe baza declaratiilor, concurentii si-au construit reprezentatia si au interpretat o melodie amuzanta. Au reusit sa ridice publicul in picioare si sa smulga ropote de aplauze. Impresionat de moment, Bebe le-a spus hotarat: “In seara asta este DA!” Si ceilalti trei jurati au fost in asentimentul lui Bebe, asa ca, trupa Freeze merge in etapa viitoare cu 4 de DA.

Doi membri ai Circului AS au venit pe scena pentru a prezenta un moment de precizie cu topoare, cutite si bici. Au dat dovada de foarte multa indemanare, curaj si munca. Cei doi i-au uimit pe toti cei prezenti in sala, iar juratii i-au laudat. “Mi-a placut momentul. Am stat cu inima stransa la unele momente.”, a spus Andra la finalul prestatiei celor doi. Circul AS merge mai departe in competitie cu 4 de DA.

La numai 11 ani, Ioana Andrada Precup a cantat perfect o melodie dificila si a impresionat cu tehnica sa vocala. Interpretarea a fost impecabila, iar micuta a demonstrat ca este foarte talentata, reusind sa ridice publicul in picioare pentru a o aplauda. Incantata de prestatia ei, Andra a spus: “M-ai emotionat! Atat de frumos ai cantat... Si ai un zambet minunat si ce voce puternica!” Ioana a obtinut in final 4 de DA si se pregateste pentru urmatoarea etapa.

Florin Stefan canta la mai multe instrumente si a venit pregatit cu toate pentru a impresiona juriul. A dovedit ca este foarte talentat si ca munceste mult pentru visul sau, astfel ca a primit aprecierea si laudele celor patru jurati. A uimit cu abilitatile sale si a convins ca merita sa mearga mai departe in competitie cu 4 de DA. La finalul momentului prezentat de Florin, Mihaela a declarat: “Esti un om cu mai mult decat un talent la muzica! Esti un om cu un suflet talentat!”

Ansamblul Igranka a adus dansul tiganesc pe scena de la Romanii au talent. Cei 11 membri ai ansamblului s-au miscat cu rapiditate si s-au sincronizat perfect. Au reusit sa impresioneze juratii cu talentul lor, iar Andi le-a spus: “A fost un moment foarte bun, din punctul meu de vedere. De la mine aveti astazi DA!” In final decizia a fost: 4 de DA si Ansamblul Igranka merge in etapa viitoare.

Darius Judet a venit la Romanii au talent pentru a face o surpriza si a pune un zambet pe fetele tuturor. A reusit acest lucru, iar numarul sau de popping i-a uimit pe toti si l-a facut pe Pavel sa se intrebe daca Darius “are oase”. In momentul verdictului, Bebe i-a transmis concurentului: “M-am visat facand asta. A doua zi am incercat, iar prietenii mei au inceput sa rada. Esti foarte bun!” Darius a primit 4 de DA din partea juratilor, cu care merge in etapa urmatoare a competitiei.

Trupa 2 in 1 a venit la preselectii cu un numar inedit si foarte amuzant. Cei doi membri ai grupului reusesc sa faca un singur om prin coordonare. Au impresionat cu prestatia lor si i-au binedispus pe toti cei prezenti in sala. Placut surprins de moment, Andi a declarat cu zambetul pe buze: “Pe voi doi nu va cunosc, nu stiu cine sunteti, dar baiatul care a fost mai devreme, a fost o minune!” Cei doi baieti au obtinut 4 de DA si se pregatesc de urmatoarea etapa.

La doar 14 ani, Dascalu Danut Cornel a uimit juratii cu timbrul sau vocal in momentul in care a cantat o melodie hip-hop, compozitie proprie. Publicul s-a ridicat in picioare si a aplaudat momentul, iar concurentul a obtinut 4 de DA, care-l duc in etapa viitoare Romanii au talent. Impresionata de talentul baiatului, Mihaela i-a transmis: “Tinere, lumea hip-hop-ului e a ta! DA!”

Teodor Radulescu este coregraf si a pregatit pentru preselectiile Romanii au talent un numar special de dans. Pe scena i s-au alaturat trei dansatoare, iar impreuna au reusit sa creeze un moment plin de senzualitate si pasiune, care a incins atmosfera in sala. Juratii au fost impresionati de prestatia celor patru, iar Andra a declarat: “Abia astept sa va revad! De la mine aveti un DA!” Concurentii au primit 4 de DA si merg in etapa viitoare a competitiei.

Marcian Petrescu a adus muzicuta si blues-ul la Romanii au talent. A avut o interpretare de exceptie si a creat un moment spectaculos, apreciat de toti cei din sala. Juratii l-au laudat pentru prestatia sa, iar publicul s-a ridicat in picioare pentru a-l aplauda. “E clar ca avem de-a face cu un mare talent!”, a spus Andi vizibil incantat. Concurentul a primit 4 de DA si continua lupta pentru titlul de erou national.

Trupa Brothers crew a venit pe scena impreuna cu Piticu, coregraful lor, pentru a prezenta un numar incendiar de dans. Au umplut scena cu energie si voie buna si au demonstrat ca iubesc ceea ce fac. Muncesc foarte mult pentru a atinge performanta, iar eforturile le sunt rasplatite. Au impresionat juriul, au obtinut 4 de DA si ne vom revedea cu ei in etapa urmatoare. In final, Andra le-a spus: “Abia astept sa va vad in etapa urmatoare, cu 4 de DA!”

Ionut Feraru si Claudiu Condurache au muzica si ritmul in sange, iar acest lucru s-a simtit in momentul in care cei doi au cantat la tarabana. Numarul prezentat de ei a starnit reactii diverse la masa juriului. Daca pentru Mihaela prestatia lor de aseara a fost de ajuns, Andra, Andi si Bebe au hotarat sa-i trimita mai departe in competitie cu 3 de DA. “Pentru a merge in etapa urmatoare aveti nevoie de 3 de DA! Va mai dau eu unul, DA!”, a spus Andi.

Manal Al-Tibawi a venit pe scena timida, insa a uimit in momentul in care a inceput sa cante una dintre melodiile celebrei Jessie J. Are un timbru vocal deosebit si o interpretare de exceptie. A impresionat, iar juratii au decis ca merita sa continue lupta pentru titlul de cel mai talentat roman, acordandu-i 4 de DA. In finalul prestatiei, Andra i-a transmis: “Ai facut o alegere extraordinara! Felicitari!”

La numai 11 ani, Tudor Gabriel Boloca a cantat diverse genuri muzicale la mai multe instrumente. Bebe si Mihaela au dansat pe melodiile cantate de Tudor, iar voia buna s-a instalat la masa juriului. Concurentul a impresionat prin interpretarea folclorului, iar Bebe i-a spus la final: “Bravo, ai 4 de DA si mergi in etapa urmatoare!”

Celcinschi George si Madalina Bencheci canta impreuna de 2 saptamani si s-au pregatit in aceasta formula special pentru Romanii au talent. Au prezentat un moment de beatbox si vioara, care a adus ropote de aplauze si aprecierea juratilor. Mihaela, incantata de prestatia lor, a declarat: “Minunati sunteti! Si originali!” Concurentii au plecat acasa cu 4 de DA si se pregatesc pentru etapa viitoare.

Si dansul country a fost prezent aseara la Romanii au talent, fiind adus de la Chisinau de grupul Studio artistic Aisedora. Cele 7 fete si un baiat s-au sincronizat, au fost veseli, au zambit si s-au distrat pe scena. Au creat un moment savuros si au impresionat publicul. In final, Andi le-a transmis: “Eu zic ca, oricum ar fi, tu esti un norocos! A fost un numar frumos, mie mi-a placut!” Chiar daca Mihaela a decis sa le acorde un NU, Andra, Andi si Bebe le-au dat 3 de DA celor 8 concurenti, care merg mai departe in competitie. 

Grigore Cotruta a pregatit pentru preselectiile Romanii au talent un numar de slalom pe role. Prestatia sa a fost una inedita, iar concurentul a demonstrat ca munceste foarte mult pentru talentul si hobby-ul sau. Incantata de moment, Andra a spus: “Mi-a placut mult! Te apreciez foarte mult!”. Grigore a obtinut in final 4 de DA si merge in etapa urmatoare.

Evghenii Burlac si Anastasia Budanova au sensibilizat juratii si publicul cu dansul contemporan prezentat pe scena. Numarul lor a transmis foarte multa emotie, iar Andra si Mihaela s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung momentul care le-a impresionat. “Ati facut un dans contemporan ca o poezie, ca un zbor! A fost exact pe sufletul meu!”, le-a spus Mihaela concurentilor. Evghenii si Anastasia au obtinut 4 de DA si merg mai departe in competitie.

Ultimul moment care a impresionat aseara a fost cel prezentat de Daria Bubuiok si Olga Talmazan. Cele doua concurente au prezentat un numar plin de concentrare, forta, dar si de sensibilitate. Prestatia lor a emotionat, iar juratii le-au aplaudat si laudat pe acestea. In momentul deciziei, Bebe le-a transmis: “Este foarte frumos ce ati facut! DA!”. Daria si Olga au primit aprecierea tuturor si 4 de DA cu care merg in etapa viitoare.

Cea de-a opta editie a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent a fost una incendiara, presarata cu momente impresionante, emotie si mult talent autentic.

Cautarea continua si noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni