Romani din toate zarile au umplut vineri scena Romanii au talent cu bucurie si energie!

Romani din toate zarile au umplut vineri scena Romanii au talent cu bucurie si energie!

Romanii nu inceteaza sa surprinda prin talentul si prin determinarea lor, dar si prin puterea de a trece peste orice obstacol si de a lupta pentru a-si indeplini visurile. Aseara, in cea de-a noua editie a celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, a plouat cu reprezentatii care au umplut scena de voie buna, stralucire si entuziasm. Concurentii s-au bucurat de fiecare moment petrecut in fata juriului si a salii pline, iar publicul i-a rasplatit de fiecare data cu ropote de aplauze.

Cea de-a noua editie a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 14.1 puncte de rating si 43.6% share, de peste trei ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.1 puncte de rating si 12.6% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:08, peste 3.2 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Talentul autentic a starnit ropote de aplauze

Telespectatorii au urmarit vineri un spectacol grandios, in care romani de pretutindeni au facut Marea Unire a Talentului pe scena show-ului suprem, Romanii au talent. Andi, Mihaela, Andra si Florin au urmarit cu foarte mare atentie momentele prezentate de concurenti si au fost impresionati de abilitatile lor, iar Smiley si Pavel Bartos au avut grija ca distractia sa se simta din plin si in culise. Aseara, spectacolul a inceput pe ritmuri energice de stomp si a continuat cu numere de dans acrobatic, percutie, canto, stand-up comedy, breakdance, harpa, dans indian stilizat, cobza si dans acrobatic. Publicul a primit cu aplauze fiecare concurent si a trait magia unui show care a adus bucurie si emotie. 

Dupa ce au starnit reactii diverse la masa juriului si au primit felicitari, dar si sfaturi utile din partea acestora, Black & White, Vladimir Manascurta, Elena Tricolici, Malin Vacariu, Marisol Buia, Pasitos Dream, Mario Caporaso, Mister Serbi, Double Tone, Jean-Pierre Obiang, Nadina Calistru, Zuralia, Mihai Paraschiv si Anne Bezusenzo, Tatiana Podoleac, 3 D Pro’etc, Denisa Mikesz, Paul Celmare, Stela Botez si Simona Mereu si Chin Overload au obtinut 3 sau 4 DA.

Vinerea viitoare, de la 20:30, vom urmari ultima editie de preselectii din sezonul 8 Romanii au talent, ultimii concurenti din acest sezon, care vor face tot posibilul sa impresioneze si sa mearga mai departe in competitie.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni