Robo, un electronist ce danseaza incredibil de bine! VIDEO

Robo, un electronist ce danseaza incredibil de bine! VIDEO

Vineri, 18 februarie a fost o seara speciala la Pro Tv pentru ca a debutat show-ul "Romanii au talent" iar o alta surpriza venita de aceasta data din Timisoara a fost trupa de street dance, Dance Fiction Creew din Lugoj.

De fapt, unul din membrii acestei trupeI de dans a impresionat atat juriul, cat si publicul este vorba de Cristian Novac zis Robo.

Din nefericire pentru trupa cu care a venit, Mihai Petre i-a sugerta ca pentru a ajunge in etapa urmatoare trebuie sa se prezinte in a doua zi a show-ului cu doar o parte din trupa lui deoarece doi dinte partenerii de dans nu au facut fata asteptarilor juriului.

Dupa ce a cantarit bine situatia, Robo s-a prezentat si in a doua zi a show-ului, reusind sa treaca in etapa urmatoare cu trei de “DA”.

Cristian Novac a inceput sa fie pasionat de dans de la varsta de 5 ani, cand a descoperit muzica si miscarile unice ale lui Michael Jackson. Pe langa asta, a fost extrem de atras de electronica,  pasiune mostenita de la tatal sau. In acest domeniu lucreaza in prezent, fiind electronist de meserie, angajat ca depanator aparate electronice la o firma producatoare de sisteme electronice de securitate.

Vezi AICI prestatia lor de la "Romanii au talent", emisiune ce va fi difuzata la Pro Tv, vineri, de la ora 20:30!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni