• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ritmul spectacolului te ridica in picioare, vineri, la Romanii au talent! Concurentii asteapta sa urce pe scena talentului in cea de-a treia semifinala LIVE

Ritmul spectacolului te ridica in picioare, vineri, la Romanii au talent! Concurentii asteapta sa urce pe scena talentului in cea de-a treia semifinala LIVE

Ritmul spectacolului te ridica in picioare, vineri, la Romanii au talent! Concurentii asteapta sa urce pe scena talentului in cea de-a treia semifinala LIVE

Talentul autentic si pasiunea vor fi prezentate vinerea aceasta in cea de-a treia semifinala LIVE Romanii au talent. Cei 12 concurenti au pregatit momente spectaculoase si sunt gata sa demonstreze ca merita sa fie votati, sa mearga in marea finala si sa intre in lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de erou national.

Trupa Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru si Florin Bontea vor urca vineri pe scena talentului pentru a incanta publicul si a impresiona cu alegerile pe care le-au facut pentru aceasta etapa a competitiei.

La preselectii, trupa Artgenerator a adus un numar de dans contemporan cu influente folclorice invaluit in mister. Cele patru fete, Beatrice, Petra-Antonia, Mariana si Cristina au infiintat grupul in anul 2015. Toate sunt studente la UNATC si au fost atrase din copilarie de dans si actorie. Totul a inceput la cursurile comune pe care le-au avut, unde Beatrice s-a imprietenit cu fiecare dintre fete. Tot ea a fost cea care a vazut aceeasi pasiune a lor pentru dans si tetru, cat si dorinta de a crea ceva independent in acest domeniu. Fara prea multe discutii, fetele s-au pus pe treaba. Cu toate ca au patru caractere diferite, lucreaza foarte bine impreuna si le leaga o prietenie stransa. Isi doresc sa realizeze un repertoriu, iar munca lor sa fie recunoscuta si acceptata. De asemenea, prin acest lucru isi doresc sa aduca arta, in special dansul si teatrul, mai aproape de sufletele oamenilor.


Familia Cinci a creat la preselectii un moment emotionant, care a adus lacrimi la masa juriului. Cei trei copii impreuna cu parintii lor au cantat doua melodii la vioara, orga si voce si au primit ropote de aplauze. Trupa este formata din parintii Adelina si Lucian si cei trei copii ai acestora, David, Nadine si Matias. Prima data cand s-au gandit sa se numeasca astfel a fost in vara anului 2012, cand mergeau in parc cu copiii la joaca. In momentul in care plecau acasa, erau prea multe nume de strigat, asa ca mamei ii era mai usor sa spuna: ”Familia Cinci, acasa!”. In timp, parintii au remarcat ca toti cei trei copii sunt atrasi de muzica, asa ca s-au gandit sa formeze trupa Familia Cinci. Adelina si Lucian s-au cunoscut in 2002 in Italia si cativa ani mai tarziu s-au indragostit, iar in 2006 s-au casatorit.


Micuta Alexandra Lixandru a cantat la preselectii o balada si a transmis foarte multa emotie si sensibilitate. Alexandra este eleva in clasa a treia, are 9 ani si face parte dintr-un grup vocal folcloric din Ploiesti. Este o fetita foarte receptiva, cu o imaginatie bogata si, pe langa pasiunea pentru muzica, danseaza si picteaza. Isi exteriorizeaza cu usurinta trairile, are o sensibilitate aparte, este foarte blanda, sincera, vesela, politicoasa si isi doreste de fiecare data sa-si ajute apropiatii. Alexandra obisnuieste sa le faca mici bucurii parintilor ei, trimitandu-le pe sub usa surprize pe hartie: felicitari pictate de ea sau vorbe de dragoste. Talentul de a canta il mosteneste de la bunic, unchi si mama. 


Florin Bontea a dansat breakdance la preselectii si i-a uimit pe toti cu miscarile si cu energia pe care a transmis-o. Florin are 30 de ani si este din Turnu Severin. In urma nasterii premature, la 7 luni, a ramas cu diverse probleme cardiace. Cand avea 13 ani a fost la mai multi medici si toti i-au spus ca nu are voie sa faca niciun fel de efort. A respectat acest lucru timp de doi ani, pana cand a descoperit trupa Simplu si a inceput sa le imite miscarile de dans, repetand singur pe ascuns. Si-a facut o trupa de breakdance, cu care a castigat un concurs la nivel local, in conditiile in care baietii se antrenau prin parcuri si nu aveau echipamente de protectie. A lucrat ca ajutor de bucatar si ca bucatar, iar in prezent este instalator canalizare, locuieste intr-o baraca si regreta ca nu are un loc in care sa se antreneze.  


Vineri, de la ora 20:30, telespectatorii pot urmari 12 momente senzationale, prezentate de Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru, Florin Bontea, Marius Gheorghiu, Dumitru Sanduta, Adrian Neacsu, Robert Pascari, Nadara gipsy band, Alin Cubix, Manuel Chivari si Cezara Blioju si isi pot vota preferatii, care vor merge in marea finala Romanii au talent, numai la PRO TV!

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni