A iesit invingatoare de trei ori,  ducand astfel in finala toate cele trei piese. Tot in cadrul acestui show a avut onoarea sa performeze alaturi de tenorul maltez Joseph Caleja, dar si de soprana Daniela Dessi.

Rebeca Neacsu a castigat foarte multe trofee atat in tara, cat si in strainatate, printre care: Grand Prix-Malta, Slovenia,  Marele Trofeu Music for Kids - festivalul international - Iasi; Trofeul  November Music Fest; premiul Vocea de 10; Marele Trofeu  Junior Muzica – Prietena mea si multe altele. 

Rebeca participa constant la numeroase spectacole, evenimente si concerte, iar pasiunea pentru muzica o determina sa studieze in continuare cu multa ambitie si seriozitate.Participarea la "Romanii au talent" a ajutat-o pe Rebeca sa aiba incredere in ea, sa se bucure de aprecierea oamenilor si sa lucreze mai mult pentru a-si indeplini visul de a deveni o cantareata cunoscuta.

Cu ocazia implinirii varstei de 14 ani, adolescenta si-a lansat primul single din cariera. Intitulata "Warrior", piesa este compusa Vlad Isac si Stelian Savu.