• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Reacția savuroasă a lui Florin Călinescu, la Românii au talent: ”Culcați-o la pământ! Încătușați-o!”

Reacția savuroasă a lui Florin Călinescu, la Românii au talent: ”Culcați-o la pământ! Încătușați-o!”

Reacția savuroasă a lui Florin Călinescu, la Românii au talent: ”Culcați-o la pământ! Încătușați-o!”

În ediția din această seară a emisiunii ”Românii au talent”, Florin Călinescu are cea mai tare reacție, după ce urmărește momentul palpitant al dansatoarei Denisa Despa.

Denisa Despa (28 de ani) este vlogger de lifestyle, însă la ”Românii au talent” a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii, motiv suficient pentru ca Florin Călinescu să-și pună ochelarii.

Citește și: Bianca Badea GOLDEN BUZZ. Ce spune micuța balerină despre croitoreasa de la Românii au talent

De altfel, după ce s-a încheiat numărul, Florin Călinesc a fost singurul jurat care a vorbit, remarcând, înflăcărat, frumusețea concurentei Denisa Despa și blamând-o pe Andra, în glumă, că a încercat să o întrebe cum se numește. 

Parcă ești de la circa 14... Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară... Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot... Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea! 

Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice.. Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!... De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”. 

LUNI, 25 FEBRUARIE, AI PREMIERA PRIMULUI FILM ROMÂNESC REALIZAT LA STANDARDE CINEMATOGRAFICE. Citește și: "Cum s-a pregătit George Piștereanu pentru rolul din VLAD: ”Am petrecut vreo două-trei săptămâni în cluburi”

Reacția lui Florin Călinescu i-a amuzat peste măsură pe ceilalți jurați, dar și pe oamenii din sală sau prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley. Însăși concurenta Denisa Despa a remarcat, după ce a ieșit de pe scena Românii au talent: ”Mă simt flatată că am stârnit aceste sentimente în domnul Călinescu, eu fiind o fană de-a lui de mic copil. Nu mă așteptam la treaba asta! Că încă mai funcționează Florin Călinescu”.

Urmăriți știri despre concurenții Românii au talent pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni