• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Reactia lui Simon Cowell a uimit pe toata lumea. Ce a facut cand acest concurent a terminat de cantat - VIDEO

Reactia lui Simon Cowell a uimit pe toata lumea. Ce a facut cand acest concurent a terminat de cantat - VIDEO

Reactia lui Simon Cowell a uimit pe toata lumea. Ce a facut cand acest concurent a terminat de cantat - VIDEO

La prima vedere, Calum Scott, in varsta de 26 ani, pare un tanar timid si neincrezator in fortele sale. Calum a pasit nesigur pe scena "Britain's Got Talent", dar a surprins pe toata lumea in momentul in care a inceput sa cante.

Calum Scott a venit la "Britain's Got Talent" impreuna cu Jane (sora sa), ambii urcand pe scena cu speranta ca vor trece in etapa urmatoare a show-ului. Din pacate, sora lui Calum nu a reusit sa ii impresioneze pe jurati, motiv pentru care concurentul a fost coplesit de emotii atunci cand a venit momentul sa isi sustina reprezentatia. 

Citeste si: Rebeca Neacsu, un copil cu un talent de exceptie. Ce mai face si cum arata acum "printesa cu voce de aur"



In ciuda acestei situatii, Calum Scott si-a recapatat stapanirea de sine si s-a transformat complet atunci cand a inceput sa cante. Tanarul a interpretat o varianta mai lenta a piesei "Dancing On My Own" (Robyn). Publicul a amutit inca din primele secunde ale reprezentatiei, audienta si juratii fiind uimiti de vocea tanarului.

Desi nimic nu prevestea ca asa ceva urma sa se intample, fara sa spuna vreun cuvant Simon Cowell a apasat Butonul Auriu si l-a trimis pe Calum direct in Semifinala "Britain's Got Talent".

"In toti acesti ani de cand fac acest lucru nu am vazut un tip cu un asemenea talent", a spus Simon Cowell la finalul momentului artistic.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni