Razy Gogonea va fi invitat special alaturi de Susan Boyle in finala "China are talent"

Razy Gogonea va fi invitat special alaturi de Susan Boyle in finala "China are talent"

Joi a fost seara talentelor in platoul emisiunii “Happy Hour” de la ProTV. Catalin Maruta l-a avut invitat special pe Razy Gogonea, “Matrix” de Romania, cel care a reusit sa-I cucereasca pe englezi cu miscarile sale si sa se claseze pe locul patru in finala concursului Britains Got Talent. Razy a povestit ca la o luna dupa ce s-a inscris in competitia din Anglia a aflat ca va exista si varianta romaneasca, “Romanii au talent”, insa contractul nu ii mai permitea sa participe si in tara desi si-ar fi dorit asta.

Acesta a mai povestit ca a inceput sa danseze la varsta de 12 ani dupa ce a vazut filmul “Saturday Night Fever”. “L-am vazut pe John Travolta cum danseaza si atunci mi-am dorit si eu sa devin celebru, sa intru intr-un club, sa incep sa dansez, iar oamenii sa se stranga in jurul meu. Am inceput cu niste miscari simple, faceam pe robotul, iar asta le placea foarte mult prietenilor mei, care au inceput sa ma incurajeze”, a mai povestit el.

Viata lui Razy s-a schimbat radical dupa participarea de la Britain`s Got Talent.  Contractele au inceput sa vina din toate partile, iar fanii s-au adunat cu milioanele. Pe 7 iulie, Razy este invitat special alaturi de Susan Boyle, o alta senzatie a show-ului britanic, la finala “China are talent”, care va avea loc pe un stadion din Beijing.

Alaturi de Razy Gogonea, in platoul de la Happy Hour s-au aflat si cativa dintre finalistii de la “Romanii au talent” de la ProTV: Adrian Tutu, marele castigator al primului sezon, Robo, Cosmin Agache, Valentin Dinu si Narcis Iustin Ianau. Cu totii au impartasit cate ceva din experienta acestui show si felul in care le-a schimbat viata.

Mai mult, Razy ii cunoastea pe fiecare dintre ei fiind un fan al emisiunii “Romanii au talent”. Acesta a declarat ca va fi primul care va cumpara CD-ul pe care Adrian Tutu il pregateste cu MediaProMusic.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni