Puya si Sisu sunt din nou La Familia si urca maine pe scena Romanii au talent!

Puya si Sisu sunt din nou La Familia si urca maine pe scena Romanii au talent!

Cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent vine cu foarte multe surprize si reprezentatii incendiare, pentru a le oferi romanilor o seara de neuitat! Trupa La Familia urca maine seara pe scena talentului pentru un moment special, prezentat intr-un an important pentru Puya si Sisu.

Anul acesta se implinesc 20 de ani de la aparitia oficiala a trupei, odata cu lansarea primului album in anul 1997, Baieti de cartier. Cu aceasta ocazie, baietii au hotarat sa readuca proiectul in atentia fanilor, lucreaza la un nou album, iar vinerea aceasta ii vor incanta pe telespectatori cu un moment surpriza, pregatit special pentru Romanii au talent.

"Anul 2017 este un an important pentru noi, se implinesc 20 de ani de cand am lansat primul album. Am simtit ca trebuie sa facem ceva special pentru fani, pentru noi, pentru toti cei care ne apreciaza. Pe langa lansarea noului album, Codul bunelor maniere, am decis sa facem si un concert de revenire La Familia. Acesta va avea loc pe 9 iunie si ne incanta foarte tare ideea ca am reusit  sa il organizam in Parcul IOR, aproape de locurile unde am copilarit si unde ne-am inceput cariera. Ne bucura reactiile pozitive din partea mass media, a fanilor si nu numai, venite odata cu anuntarea revenirii noastre. Ba chiar am primit si o invitatie de a canta o piesa - doua in cadrul emisiunii Romanii au talent. Ne vedem vineri acolo!", au spus membrii trupei La Familia.

Maine, de la 20:30, romanii sunt invitati sa fie alaturi de semifinalistii celui de-al doilea spectacol LIVE Romanii au talent si sa urmareasca cel mai tare show de divertisment, numai la Pro TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni