Marea finala "Romanii au talent": Brio Sonores au castigat marele premiu de 120.000 de euro

Marea finala "Romanii au talent": Brio Sonores au castigat marele premiu de 120.000 de euro

Marea finala "Romanii au talent" este disponibila IN INTREGIME pe VOYO.RO.

Cele mai tari momente VIDEO sunt AICI

17 mai

00:45 >>> MARELE CASTIGATOR DE LA "ROMANII AU TALENT", 2014 - BRIO SONORES 


Ocupantul locului 3 - Andrei Cerbu

Ocupantul locului 2 -  Leon Magdan

LOCUL 1 - BRIO SONORES 





00:32 >>> STOP VOT! In curand vom afla numele castigatorului de la "Romanii au talent"!!!


00:22 >>> Cristian Gog i-a indus pe toti in eroare cu un numar de mentalism ce parea extrem de simplu. Daca multi dintre cei prezenti au fost convinsi ca si-a ratat numarul, mentalistul le-a demonstrat la final ca s-au inselat amarnic.

VIDEO AICI





00:05 >>>  Andra a interpretat LIVE un super hit.



00:00 >>>  
Baletul Edi Stancu - un moment special de dans live, in care dansatorii de pe scena interactioneaza cu dansatori virtuali. Pentru aceasta, ProTV a mobilizat intreaga sa echipa de specialisti in efecte vizuale, cu indelungata experienta in proiecte de film si televiziune.



 


16 mai


23:44 >>> START VOT!




23:40 >>> Trupa Workout - forta, pasiune, talent!



23:30 >>> 
Brio Sonores - "zeii cu planeta Venus la picioare", o prestatie superba. Ii votezi?




23:20 >>> 
Ce voce, dar ce miscari! :)) "Omul asta e un personajAre sanse Fane Mississippi Delta Blues sa castige marele premiu?



23:10 >>> Este clar: Andrei Cerbu are stofa de STAR ROCK! Si are doar 11 ani! "Esti unul dintre numerele mele preferate", l-a laudat Andi Moisescu.




22:53 >>> Sabin Cojocaru - un dansator desavarsit la numai 14 ani.



22:45 >>> Pentru cateva minute, juriul si publicul de la "Romanii au talent" si-au adus aminte de copilarie. "Wow, nu stiam ca se poate face asa ceva!" Andra si Andi Moisescu au aplaudat-o in picioare pe Claudia Stroe.





22:30 >>> Alin Beca si Catalina Tampau - pur si simplu, minunati! Desi sunt atat de tineri, au impresionat juriul si publicul cu un dans plin de gratie si sensibilitate, dar si prin profesionalismul lor.





22:20 >>> Leon Magdan cu a sa "Legenda a teatrului de umbre", un moment superb. "Umbrele cele mai adanci si luminile cele mai stralucitoare sunt cele din sufletul nostru".





22:08 >>> Cvintetul Anatoly a impresionat prin calitatea impecabila a momentului ales, dar si prin simtul umorului.

VIDEO AICI



22:00 >>> Octavian Stoica a impresionat juriul cu un numar spectaculos de dans la bara, pe care l-a executat spre final legat la ochi! Andra: "Mi-au sclipit ochii tot timpul! Esti in forma maxima, ma bucur ca ai trecut peste accidentare".

VIDEO AICI





21:40 >>> 
Nu exista nicio parte a corpului cu care sa NU poata desena. Catalin Mihalache - un real talent. Merita marele premiu?




 

21:30 >>> Emy Dragoi: un moment de virtuozitate la "Romanii au talent".




21:25 >>> In urma voturilor telespectatorilor, Catalin Mihalache a castigat premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro.





21:10 >>> Raul Gheba a facut senzatie pe scena: a aparut imbracat in Conchita Wurst!  "
Daca a mers la Eurovision, poate merge si la "Romanii au talent"! Am venit cu uniforma de invingator! Eu nu sunt femeia cu barba, sunt barbatul cu rochie".

VIDEO AICI







21:00 >>> Alexandra Siverenco - "papusa vie" de la "Romanii au talent" a incantat juriul cu un dans gratios. Andra: "Mi-as dori sa am o fetita ca ea!"

VIDEO AICI





20:50 >>> Los Hermanos Dinamita - primul moment al serii. Un show exploziv, plin de culoare.


VIDEO AICI 





20:40

Pavel Bartos si Smiley prezinta juriul. Andra isi face intrarea triumfala imbracata intr-o rochie alba, lunga, ca de printesa, cu un decolteu generos si despicata pe picior.







20:30 >>> A inceput show-ul!



19:00 >>

 



17:45 >> ProTV ofera pentru PRIMA DATA IN ISTORIA TELEVIZIUNII din Romania momente speciale de dans LIVE, in care dansatorii de pe scena interactioneaza cu dansatori virtuali. Pentru aceasta, ProTV a mobilizat intreaga sa echipa de specialisti in efecte vizuale, cu indelungata experienta in proiecte de film si televiziune.


14:18 >> 

 



13:30 >> Finala show-ului va reuni o varietate de talente care i-au cucerit pe cei trei jurati, dar si pe romanii din fata televizoarelor. Muzica va fi in centrul spectacolului. Vocile Brio Sonores vor incerca sa seduca din nou, Cvintetul Anatoly va uimi publicul cu triluri bine alese, iar Los Hermanos Dinamita vor umple de energie sala. Emy Dragoi are intotdeauna acordeonul pregatit, "baiatul cu chitara", Andrei Cerbu, este hotarat sa-si arate tot talentul, iar soferul de bascula Stefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues) va face din nou un spectacol de zile mari. Dansul isi are si el locul asigurat pe scena de la "Romanii au talent". Adolescentul care a invatat singur sa danseze freestyle, Sabin Cojocaru, si mica balerina Alexandra Siverenko vor sa demonstreze ca talentul nu are varsta. Alin Beca si Catalina Tampau il vor face din nou mandru pe Mihai Petre cu un numar de dans impecabil, trupa Workout vrea sa arate ca are spectacolul in sange, iar "Zburatorul" Octavian Stoica va readuce spectacolul la bara. Romanii ii vor putea revedea cu drag pe "profesorul de joaca" Leon Magdan si pe desenatorul Catalin Mihalache, isi vor aduce aminte de copilarie cu ajutorul baloanelor de sapun ale Claudiei Stroe si vor rade cu lacrimi alaturi de comediantul Raul Gheba.

Tu pe cine pariezi? Ai hotarat pe cine alegi dupa ce se da START VOT?




11:23 >>
In premiera, esti invitat sa alegi romanul cu cel mai original talent, care merita premiul de 10.000 de euro. Dupa ce a demonstrat ca poate desena si cu mainile, si cu picioarele, Catalin Mihalache lupta pe doua fronturi in finala, concurand si pentru premiul de originalitate. "Acrobatul din balon", Ricardo Massida, va readuce divertismentul italian in fata publicului roman, in timp ce trupa Qui Peut va inventa o noua poveste doar cu ajutorul costumelor si al luminilor. Paharele vor prinde din nou glas sub mainile fermecate ale lui Florinel Lautaru, iar Biba Struja, unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume, va asigura un show electrizant.

REVEZI AICI NUMERELE PE CARE CEI CINCI LE-AU PREZENTAT LIVE IN SEMIFINALELE "ROMANII AU TALENT" 2014: VIDEO


10:05 >>
Tinutele Andrei purtate pe parcursul emisiunii "Romanii au talent". Vezi care sunt cele mai hot aparitii ale artistei de pana acum: GALERIE FOTO





15 mai

1
8:04 >> Show-ul oferit de concurenti in finala va fi completat de surprize pregatite de Smiley si Andra. Prezentatorul va canta cea mai noua piesa a sa, "Nemuritorii", in timp ce Andra va interpreta LIVE o piesa foarte indragita.


 



15:43 >> Baletul lui Edi Stancu se antreneaza pentru un moment special, iar magia se intoarce pe scena de la "Romanii au talent".




12:07 >> Castigatorul celui de-al doilea sezon, Cristian Gog, va uimi din nou publicul cu un numar de mentalism nemaivazut.




11:51 >> Octavian Stoica, "Zburatorul"
de la "Romanii au talent": "Am hotarat sa merg la 'Romanii au talent', pentru ca si ai nostri oameni sa inteleaga ca dansul la bara nu e numai striptease, dar si ceva frumos si greu de indeplinit.  Daca as castiga, cred ca as deschide o scoala de pole dance si daca ar mai ramane ceva bani, poate as cumpara o casa mare la care am visat din copilarie", marturiseste el.



11:48 >> Leon Magdan: "'Romanii au talent' inseamna foarte mult pentru mine, nu doar ca experienta. Este, fara indoiala, cea mai potrivita forma de a te prezenta romanilor. Te vede o tara intreaga, te indrageste sau nu ca artist, iti gaseste imediat locul potrivit: in inimile oamenilor sau in afara lor. Sper ca povestile mele umbrite sa le mearga oamenilor la suflet si sa le ramana acolo", spune el.




11:39 >> Andrei Cerbu
a devenit cunoscut drept "baiatul cu chitara de la 'Romanii au talent'" si este un adevarat promotor al muzicii de calitate in randul tinerilor romani: "Imi doresc ca dupa acest show lumea sa-l cunoasca cat mai bine pe idolul meu, Gary Moore, sa asculte muzica buna si imi mai doresc ca multi copii sa se apuce sa studieze un instrument si sa nu renunte niciodata, pentru ca muzica este foarte frumoasa", afirma pustiul de nici 12 ani.




11:30 >> Catalin Mihalache
aspira nu la unul, ci la doua titluri, in premiera la "Romanii au talent": marele premiu de 120.000 de euro si premiul de originalitate, de 10.000 de euro: "Este o bucurie sa particip la o emisiune care ar putea sa-mi schimbe destinul. Banii i-as investi in talentul meu. Mediul in care m-am nascut a fost unul secetos, iar cel in care am trait - tocmai bun pentru a ma plafona. Mereu m-am lovit de lipsuri materiale, lucru care m-a facut sa inteleg ca nu se poate face arta din improvizatie (nu se poate face o schela din araci de vie). Sunt sigur ca oamenii ar cumpara bilet la o expozitie a mea sau la un show live - caricaturi la minut. Asteptari am... sa creez emotie!", declara el.



11:24 >> Alin Beca si Catalina Tampau: "Imi doresc ca acest show sa confirme rezultatele anilor de munca si sacrificiu, sa reprezinte talentul si puterea de a transmite prin dans, miscare si gratie cele mai frumoase sentimente tuturor celor care privesc aceasta emisiune. Imi doresc ca acest show sa confirme rezultatele anilor de munca si sacrificiu, sa reprezinte talentul si puterea de a transmite prin dans, miscare si gratie cele mai frumoase sentimente tuturor celor care privesc aceasta emisiune", spune Alin. "Prin aceasata emisiune doresc sa demonstrez ca nimic nu este in zadar si ca atunci cand ma dedic cu totul pasiunii mele, pot arata ca DANSUL reprezinta emotie, gratie, arta, iubire si dar divin de la DUMNEZEU", completeaza Catalina.




11:07 >> Brio Sonores: 
"Experienta de la 'Romanii au talent' a fost unica, impresionanta, deoarece am putut sa aratam oamenilor produsul muncii noastre de ani buni. Daca am castiga, am investi banii intr-un studio propriu unde sa realizam toate ideile noastre muzicale", promit ei.


 



11:00 >> Sabin Cojocaru,
dansatorul de 14 ani care a emotionat atat cu talentul, cat si cu povestea lui de viata, marturiseste ca premiul l-ar ajuta mult pe plan personal: "Vreau sa il operez pe tata de hernie de disc si sa o aduc pe mama acasa. Cu restul banilor, l-as ajuta pe tata sa isi plateasca datoriile la banci", spune el.



10:53 >> Emy Dragoi si-a castigat notorietatea si recunoasterea pe plan artistic in afara granitelor tarii, iar acum spera sa-i impresioneze la fel de mult si pe conationalii sai: "Consider ca oamenii ar cumpara bilet la show-ul meu. Dupa premiile importante obtinute, a fi din nou in fata publicului si a obtine aplauzele sale ca o recunoastere a talentului meu reprezinta tot ceea ce mi-as putea dori", afirma el.



10:49 >> Cvintetul Anatoly: Daca ar castiga marele premiu la "Romanii au talent", o parte din bani i-ar investi in realizarea unui studio profesional, in inregistrarea de CD-uri cu tematici diverse (divertisment, folclor, evergreen, o istorie a muzicii culte etc.) si in initierea unui festival-concurs de nivel international dedicat grupurilor vocale (si nu numai).


 



10:45 >> Los Hermanos Dinamita
au facut sala sa explodeze, iar fratii Fabian si Carlos Sanchez au devenit mai populari ca niciodata in Romania: "Oamenii ne-au felicitat si amandoi am primit sute de cereri de prietenie pe Facebook", se lauda ei.



10:34 >> Stefan Popescu aka "Fane Mississippi Delta Blues" a mers si la preselectiile "Vocea Romaniei" pentru a-si incerca norocul. Visul lui este sa cante alaturi de Night Loosers, dar este constient ca asta nu se va intampla niciodata. La "Romanii au talent" a venit pentru a aduce si un alt gen de muzica in aceasta emisiune: "De muzica m-am apucat din tinerete, placandu-mi foarte mult muzica difuzata de Cornel Chiriac", marturiseste el.



10:27 >> Claudia Stroe arata pentru prima data intr-un show TV din Romania ce inseamna sa fii "bubble-artist": "M-am hotarat sa vin la 'Romanii au talent' pentru a demonstra ca ceea ce fac ca este mai mult decat o simpla joaca de copil", spune ea.



10:19 >> Raul Gheba isi proiecteaza viitorul in stilul caracteristic, plin de umor, in cazul in care ar castiga marea finala "Romanii au talent": "Ceea ce m-a determinat sa vin la 'Romanii au talent' a fost faptul ca nu vazusem pana acum pe cineva sa faca stand up si mi se parea ca pot sa umplu foarte bine nisa asta libera. Era nedrept fata de stand up. Daca as castiga marele premiu, nici n-ati mai auzi de mine. As disparea vreo 2 ani si m-as intoarce foarte bronzat".



10:15 >> Trupa Workout: "Experienta 'Romanii au talent' este ca o noua treapta peste care trebuie sa trecem cu brio. Acest show ne da sperante sa gasim un sponsor care ar impartasi cu noi obectivele si idealurile noastre. Daca am castiga, am cheltui banii pe o sala bine amenajata unde sa putem sa antrenam si alti oameni si sa ne auto-perfectionam", spun ei.


 



10:12 >> Alexandra Siverenco:
"'Romanii au talent' pentru mine este o treapta importanta in viata, este un vis, e ceva special care nu poate fi descris in cuvinte. Aici vad concurenti foarte talentati, iar spiritul de competitie ma face sa muncesc mai mult sa fiu mai buna, sa ma straduiesc si mai mult. La inceput imi doream sa castig bani ca sa cumparam o masina, dar parintii au cumparat-o deja. Acum imi doresc sa am multi bani sa-mi cumpar mai multe perechi de poante. Insa mai am un vis: as vrea sa am mai multi bani ca sa fac o donatie unor copii care sunt bolnavi si au nevoie de bani pentru diferite operatii complicate", declara micuta in varsta de 6 ani.


 


10:05 >> Oare cu ce rochie va impresiona Andra? :)

 



Talentatii romani care si-au trecut numele pe lista selecta a finalistilor celui de-al patrulea sezon "Romanii au talent" sunt:

Trupa Workout:
Revezi momentul lor din prima semifinala LIVE "Romanii au talent" 2014: VIDEO

Stefan Popescu:
Revezi momentul lui din a doua semifinala LIVE "Romanii au talent": VIDEO

Sabin Cojocaru:
Revezi momentul lui din ultima semifinala LIVE "Romanii au talent" 2014: VIDEO

Raul Gheba:
Revezi momentul lui din a doua semifinala LIVE "Romanii au talent": VIDEO

Octavian Stoica:
Revezi momentul lui din penultima semifinala LIVE "Romanii au talent": VIDEO

Los Hermanos Dinamita:
Revezi momentul lor din prima semifinala LIVE "Romanii au talent" 2014: VIDEO

Leon Magdan:
Revezi momentul lui din a treia semifinala LIVE  "Romanii au talent": VIDEO

Emy Dragoi:
Revezi momentul lui din penultima semifinala LIVE  "Romanii au talent": VIDEO

Cvintetul Anatoly:
Revezi momentul lor din a treia semifinala LIVE "Romanii au talent" 2014: VIDEO

Claudia Stroe:
Revezi momentul ei din a treia semifinala "Romanii au talent": VIDEO

Catalin Mihalache:
Revezi momentul lui din a doua semifinala LIVE "Romanii au talent": VIDEO

Brio Sonores:
Revezi momentul lor din ultima semifinala LIVE "Romanii au talent" 2014: VIDEO

Andrei Cerbu:
Revezi momentul lui din prima semifinala LIVE "Romanii au talent": VIDEO

Alin Beca si Catalina Tampau
Revezi momentul lor din penultima semifinala LIVE "Romanii au talent": VIDEO

Alexandra Siverenco
Revezi momentul ei din ultima semifinala LIVE "Romanii au talent" 2014: VIDEO


_________________________________

Ramai pe romaniiautalent.protv.ro pentru cele mai noi informatii despre finala blockbuster-ului divertismentului din Romania. Aici iti aducem toate detaliile despre ce se pregateste pentru marea finala "Romanii au talent" si secrete din culisele show-ului.


______________________________________________________________________


NU uita! Pana vineri seara, inainte de marea finala, tot TU alegi si castigatorul premiului de originalitate, in valoare de 10.000 de euro.



Riccardo Massidda - VIDEO - Nume SMS: "Riccardo". Numar de telefon: 0900.760.610

Catalin Mihalache - VIDEO - Nume SMS: "Mihalache". Numar de telefon: 0900.760.624

Qui Peut - VIDEO - Nume SMS: "Peut". Numar de telefon: 0900.760.626

Florinel Lautaru - VIDEO - Nume SMS: "Lautaru". Numar de telefon: 0900.760.638

Biba Struja - VIDEO
- Nume SMS: "Biba". Numar de telefon: 0900 760 650

Trimite "NUME SMS" prin SMS la 1276 sau suna la numerele de telefon. Tarif: 1,24 EUR (inclusiv TVA) / SMS sau apel.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni