Primii doi semifinalisti Romanii au talent au fost alesi la Cluj-Napoca!

Primii doi semifinalisti Romanii au talent au fost alesi la Cluj-Napoca!

Vineri si sambata au avut loc la Casa de cultura a studentilor din Cluj-Napoca primele preselectii cu juriul pentru sezonul 7 Romanii au talent. Sute de ardeleni au venit sa-si sustina favoritii in cele doua zile, iar Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au creat o atmosfera extraordinara, s-au bucurat de spectacolul sustinut de concurenti si i-au ales pe cei mai buni, care merg mai departe catre marele premiu. Doi dintre jurati si-au ales si preferatii la Cluj-Napoca si au apasat butonul auriu pentru doua momente senzationale, pe care le-au trimis direct in semifinalele competitiei.

Sa contati pe faptul ca in fiecare editie veti gasi cate ceva care sa va uimeasca si sa va tina in fata televizoarelor, pentru ca doar dumneavoastra ati stabilit ca aceasta este emisiunea numarul 1 in Romania!”, a spus Florin Calinescu.

Si Mihaela Radulescu a fost incantata de preselectiile Romanii au talent din Ardeal si a spus: ”Deja, la Cluj, am avut cu totii revelatia unui moment care, din punctul nostru de vedere, poate candida la premiul de originalitate. Asta inseamna ca ne-a emotionat ceva ce nu am mai vazut, iar la Cluj am avut din plin treaba asta.”.

In continuare cautam cu totii neasteptatul, acel moment care ne lasa cu gura cascata. Doi dintre noi l-au identificat deja, daca e sa ma iau dupa butoanele aurii oferite. Eu caut in permanenta talentul care sa ma uimeasca.”, a declarat Andi Moisescu.

Andra era nerabdatoare sa vada ce surprize ii va aduce sezonul 7 Romanii au talent si a declarat: ”Abia asteptam sa inceapa preselectiile la Romanii au talent. Imi era dor de colegii mei, de echipa, dar mai ales de oamenii talentati pe care ii aducem in fata dumneavoastra. Am inceput cu dreptul, acasa, la Cluj. Ramane sa vedeti pe cine am trimis in etapa urmatoare si cine merge direct in semifinale.”.

Si gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, s-au bucurat de show-urile extraordinare de la Cluj-Napoca si au declarat: ”Avem foarte multi oameni din Cluj care au ajuns pana in etapa finala. Cristian Gog a si castigat un sezon, deci eram convinsi ca aici vom gasi oameni foarte talentati. Din ceea ce am vazut vineri si sambata, chiar sunt, si ne intrebam mereu de unde. Suntem in Romania, cum de unde? Da, suntem in Romania, iar Romanii au talent!”.


Preselectiile cu juriul Romanii au talent continua in acest weekend in Chisinau, unde publicul este asteptat in numar cat mai mare, la Teatrul National Maria Biesu, sambata si duminica, de la ora 11:00 si de la ora 17:00, pentru a urmari un spectacol incredibil si a-si sustine favoritii in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni