• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Preselectiile s-au incheiat – show-ul este gata sa inceapa! Romanii au talent, din primavara, numai la PRO TV!

Preselectiile s-au incheiat – show-ul este gata sa inceapa! Romanii au talent, din primavara, numai la PRO TV!

Preselectiile s-au incheiat – show-ul este gata sa inceapa! Romanii au talent, din primavara, numai la PRO TV!

Dupa ce au strabatut tara in lung si-n lat vizitand 7 dintre cele mai mari orase din Romania, preselectiile Romanii au talent s-au incheiat de curand in Bucuresti  in fata a sute de oameni veniti pentru a-si sustine eroii.

Mii de romani talentati au venit la preselectii plini de speranta si increzatori ca pot convinge juratii cu prestatiile lor, ca merita sa ajunga in finala si sa castige marele premiu de 120.000 de euro. 

Cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis au fost la inaltime, iar comentariile acestora s-au completat perfect si au facut deliciul publicului. Chimia dintre ei este evidenta, iar impreuna formeaza o echipa imbatabila. Impreuna au fost surprinsi de originalitatea si creativitatea concurentilor acestui nou sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, "Romanii au talent".

Ma bucur ca romanii au prins curaj si vin in numar din ce in ce mai mare sa isi impartaseasca talentul in fata intregii tari. Noul sezon care va incepe in primavara se anunta a fi unul cu adevarat spectaculos” a spus Smiley despre experienta preselectiilor "Romanii au talent" din acest nou sezon.

In completarea lui Smiley, Pavel Bartos a declarat: “Dupa 4 sezoane, nu ma asteptam sa mai fie atat talent si, culmea, atat de divers, dar Romania ma contrazice de fiecare data. Are foarte mult talent si asta ne da noua, ca popor, o speranta foarte mare. Iar pentru restul, va invit la televizor!”. 

 “Va fi un sezon Romanii au talent absolut incendiar. Foarte mult spectacol, foarte multe momente amuzante, oameni care m-au lasat fara cuvinte, talente incredibile”, a spus Andra

Bebe Cotimanis a declarat in stilul sau unic: “Imi pare bine ca uneori ma simt ca-n vizita la spitalul de nebuni, iar asta pentru ca talentul presupune si putina nebunie”.

La finalul preselectiilor Romanii au talent, am descoperit cu bucurie ca si acum, in al cincilea sezon, au existat momente care m-au surprins si m-au emotionat ca-n primul, cand aproape totul era neasteptat “ a spus Andi Moisescu.

Toata perioada de preselectii pentru Romanii au talent a fost o aventura, o calatorie fascinanta, nu numai la propriu, prin atatea orase din tara,  dar si pentru ca am trait emotii coplesitoare - am trecut, in cateva minute,  de la nod in gat la ras cu lacrimi si inapoi la lacrimi pure, pe care doar niste oameni extrem de speciali ti le pot provoca.  Am trait cu mare bucurie toata efervescenta acestui grandios show, alaturi de o echipa fantastica“, a declarat Mihaela Radulescu

Editia a cincea Romanii au talent se anunta a fi una spectaculoasa, cu multe surprize si momente, care cu siguranta vor impresiona telespectatorii ce sunt asteptati incepand din primavara sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni