• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Preselectiile "Romanii au talent" vin in orasul tau! Caravana cauta urmatorul erou national din 4 octombrie!

Preselectiile "Romanii au talent" vin in orasul tau! Caravana cauta urmatorul erou national din 4 octombrie!

Preselectiile "Romanii au talent" vin in orasul tau! Caravana cauta urmatorul erou national din 4 octombrie!

Ai talent? Avem o scena pentru tine! Caravana Romanii au talent incepe pe 4 octombrie cautarile pentru urmatorul erou national! Echipa emisiunii e gata sa mearga prin tara si sa gaseasca noi talente autentice, pregatite sa impresioneze si sa demonstreze ca merita titlul de cel mai talentat si original roman. 

In toamna aceasta, vor fi vizitate sapte orase, in care sunt asteptati cei mai talentati romani. Primul oras in care va opri caravana Romanii au talent anul acesta este Brasov, pe 4 octombrie, la Centrul de evenimente si conferinte Lux Divin. Brasovul va fi urmat de Timisoara, iar banatenii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul pe 7 octombrie la hotel Lido. O zi mai tarziu, pe 9 octombrie, caravana va ajunge la Oradea, iar preselectiile vor avea loc la hotel Ramada. Cel de-al patrulea oras in care echipa Romanii au talent va ajunge in toamna aceasta este Cluj-Napoca. Aici, preselectiile vor avea loc pe  11 octombrie, la hotel Golden Tulip Ana Dome. Si moldovenii sunt asteptati sa-si arate talentele diverse in cadrul caravanei, care va ajunge la Chisinau pe 20 octombrie si va selecta adevaratele talente la hotel Codru. Oltenii sunt asteptati la Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor. Caravana isi va incheia opririle prin tara la Iasi, pe 4 noiembrie, iar preselectiile vor avea loc la hotel Unirea. Toate auditiile din cele sapte orase vor incepe la ora 09:00.

Inscrierile pentru cel de-al saselea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei care poposeste in cele sapte orase. 

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile Romanii au talent si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro si, astfel, poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Talentul tau duce spectacolul mai departe! Romanii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul la preselectiile celui mai tare show de televiziune, Romanii au talent, incepand cu 4 octombrie! 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni