• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Preselectii pline de talent autentic si momente inedite. In fiecare vineri toti ochii sunt pe Romanii au talent!

Preselectii pline de talent autentic si momente inedite. In fiecare vineri toti ochii sunt pe Romanii au talent!

Preselectii pline de talent autentic si momente inedite. In fiecare vineri toti ochii sunt pe Romanii au talent!

Cea de-a opta editie a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent s-a incheiat vineri seara, fiind urmarita de 3.5 milioane de telespectatori. Zeci de talente autentice au urcat pe scena celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii si si-au prezentat momentele, care au emotionat, au sensibilizat sau au starnit hohote de ras. Spectacolul a fost desavarsit, fiind completat de comentariile celor patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis sau de reactiile din culise ale gazdelor emisiunii, Smiley si Pavel Bartos.

Pentru a aduce in fiecare vineri in casele telespectatorilor cel mai iubit show de televiziune, echipa Romanii au talent a strabatut tara in lung si-n lat timp de trei luni, vizitand unele dintre cele mai mari orase pentru a gasi noii pretendenti la titlul de erou national.

Pentru a face din fiecare seara de vineri una perfecta, au existat sute de ore de preselectii si zeci de ore de inregistrari, pline de munca, dar si de distractie, atat in fata camerelor de filmat, cat si in spatele lor. De la Cluj la Craiova, de la Iasi la Chisinau si mai apoi la Bucuresti, echipa Romanii au talent a strabatut mii de kilometri. 

“Maratonul caravanei Romanii au talent a insemnat peste 4000 de kilometri pe drumurile tarii, 650 de ore de munca intensa, nopti nedormite si multa pasiune pentru realizarea acestui show de exceptie. Caravana a pornit de la Bucuresti in cautarea talentelor si a trecut prin 5 orase, in care am intalnit oameni autentici, care ne-au facut sa zambim, sa radem, sa plangem. Echipa nu a simtit vreun moment de oboseala, deoarece toti ne-am dorit sa realizam acesta emisiune la cele mai inalte standarde. Atat juratii, cat si Smiley si Pavel Bartos, au fost de fiecare data la inaltime si am colaborat perfect. Rezultatul acestor eforturi a fost oferit telespectatorilor in editiile de pana acum. Ii asteptam in continuare pe romani in fata televizoarelor la ultima runda a preselectiilor, dar si in show-urile live care vor incepe pe 8 mai, pentru urmatoarele portii de talent adevarat.”, a declarat Dan Alexandrescu, producatorul executiv Romanii au talent

In fiecare oras in care a oprit caravana, cei patru jurati si gazdele show-ului au vizitat locuri superbe pe care le-au adus in fata tuturor romanilor, alaturi de momente impresionante ale concurentilor care au venit la preselectii. Au fost in locuri incarcate de istorie, au facut cunostinta cu locuitorii oraselor vizitate, s-au teleportat de la Salina Turda la Cazanele Mici pe Dunare sau la Crama de la Cricova, au facut glume si s-au simtit bine impreuna de fiecare data.

In fiecare zi de preselectii, in spatele camerelor si in cabinele juriului, dar si in cele ale gazdelor emisiunii, au existat momente savuroase in care toti au cantat, au glumit, au vorbit la telefon cu familiile sau au luat legatura cu fanii de pe retelele de socializare. Au avut parte si de o aniversare, dar si doua zile onomastice in timpul preselectiilor, care au fost marcate cum se cuvine, atat pe scena, cat si in culise. Echipa a devenit in scurt timp o adevarata familie, sfatuindu-se si ascultandu-si parerile unii altora.

Desi o zi de filmare incepea dimineata si dura intre 16 si 18 ore,  in pauzele dintre numerele prezentate pe scena, juratii au dat autografe, au stat de vorba cu oamenii prezenti in sala, au primit flori sau au facut poze cu fanii. Andra, artista cu numerosi fani atat in tara, cat si in afara granitelor, i-a rasplatit in timpul preselectiilor pe moldovenii din Chisinau cu un mini-recital care a fost indelung aplaudat si aclamat. Intreaga echipa a fost martora unor momente incredibile, s-au mobilizat de fiecare data pentru orice actiune si au lucrat cu profesionalism, chiar daca totul a presupus, de foarte multe ori, nopti nedormite. Ciocolata a fost un aliat de nadejde, fiind folosita cu incredere de fiecare data.

Pe langa locurile cu traditie vizitate si sutele de ore de munca, juratii Romanii au talent, dar si gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au incheiat fiecare zi in jurul unei mese copioase, degustand, pe langa talent si preparate locale. Au testat o multime de bunatati si nu doar dupa preselectii, ci si in timpul acestora, cand juratii au cerut la un moment dat sa li se aduca mici, costita afumata sau carnati.

Distractia continua si vinerea aceasta, de la 20:30, pe scena, dar si in culisele Romanii au talent, alaturi de cel mai iubit cuplu de prezentatori din Romania, Smiley si Pavel Bartos si de cei patru jurati Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis. Concurenti exceptionali, cu talente surprinzatoare, vor impresiona si de aceasta data si vor demonstra ca merita sa intre in lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro sau cu cel de originalitate, in valoare de 10.000 de euro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni