• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Premiera in a treia semifinala LIVE Romanii au talent! Smiley canta cel mai recent single, Domnu’ Smiley!

Premiera in a treia semifinala LIVE Romanii au talent! Smiley canta cel mai recent single, Domnu’ Smiley!

Premiera in a treia semifinala LIVE Romanii au talent! Smiley canta cel mai recent single, Domnu’ Smiley!

Anul acesta, Smiley implineste 10 ani de cariera solo, asa ca le-a pregatit romanilor foarte multe surprize, lansari in fiecare zi de 10 ale lunii si un concert extraordinar care va avea loc pe 1 iunie la Arenele Romane. 

Pe 10 mai, artistul a lansat cea de-a treia piesa cu videoclip din cadrul proiectului #Smiley10, Domnu’ Smiley, pe care o va canta in premiera in cea de-a treia semifinala LIVE Romanii au talent! Vinerea aceasta, artistul va urca pe scena alaturi de trupa sa si impreuna le vor aduce tuturor romanilor un moment electrizat, plin de ritm si multa voie buna.

”Artistii tind sa se ia prea mult in serios. Muzica nu trebuie sa transmita mereu doar mesaje serioase, muzica este si despre distractie, despre voie buna, despre dans. Domnu' Smiley este o piesa de distractie, e fun, e o gluma interna pe care am transformat-o intr-o piesa. Sper sa va amuze si sa va scoata la dans. Vineri o veti auzi in premiera live, in a treia semifinala Romanii au talent. Fiti pe faza... de la 20:30!”, a spus Smiley.

Maine, de la 20:30, Smiley va face un show incendiar pe scena talentului, iar cei zece semifinalisti vor aduce momente fascinante si vor bucura cu talentul lor incredibil in cea de-a treia semifinala Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni