• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Nu il credeai pe Catalin Mihalache in stare sa deseneze cu toate partile corpului? Ei bine, in semifinalele "Romanii au talent" a demonstrat ce poate

Nu il credeai pe Catalin Mihalache in stare sa deseneze cu toate partile corpului? Ei bine, in semifinalele "Romanii au talent" a demonstrat ce poate

Nu il credeai pe Catalin Mihalache in stare sa deseneze cu toate partile corpului? Ei bine, in semifinalele "Romanii au talent" a demonstrat ce poate

In timp ce multi spun ca scriu cu picioarele, ceea ce nu este deloc o lauda, artistul Catalin Mihalache poate desena cu orice parte a corpului.

Intra in competitia "Selfie cu talent". Afla cum poti sa castigi o invitatie dubla la Marea Finala a show-ului "Romanii au talent".

"E prima data cand imi place cineva care picteaza sau deseneaza. Fantastic! Mi se pare ca sunteti si un concurent serios la premiul pentru originalitate", i-a spus Mihai Petre la preselectii.

Anul acesta, concurentii se lupta pentru titlul de cel mai talentat roman si marele premiu de 120.000 de euro, dar si pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, ce rasplateste cele mai inedite aptitudini.

"Esti unul dintre numerele pe care le dorim la 'Romanii au talent'", i-a transmis Mihai Petre, dupa ce l-a vazut si in semifinale.

"Considera-ma fana ta si voi fi mereu alaturi de tine", l-a felicitat Andra.

"Catalin, eu sunt convins ca avem de-a face cu un om talentat pana in maduva oaselor. Esti un candidat serios nu doar pentru premiul de originalitate, ci si pentru cel de 'vanator de talente' si pentru marele premiu. Sper ca lumea de acasa sa te aprecieze", a fost verdictul lui Andi Moisescu.

Show-ul se vede si pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni