Petru Calinescu, in premiera pe scena Romanii au talent! ASTAZI, de la 20:30, ProTV

Petru Calinescu, in premiera pe scena Romanii au talent! ASTAZI, de la 20:30, ProTV

Vinerea aceasta, Petru Calinescu urca pe scena Romanii au talent pentru un moment special, pregatit pentru ultima semifinala LIVE a celui mai tare show de divertisment!

Petru a inceput sa cante in liceu, dupa ce a urmat, timp de cinci ani, cursuri de pian clasic si a continuat studiile in muzica in Marea Britanie, sub atenta indrumare a lui Sir Paul McCartney, la Liverpool Institute for Performing Arts. Genurile muzicale pe care le prefera artistul sunt jazz/ swing, pop/ rock si musical theatre

Pentru mine, Romanii au talent inseamna, in primul rand, o rampa de lansare extrem de binevenita pentru talentele tarii noastre. Am primit cu mare drag invitatia de a urca la randul meu pe aceasta scena, unde voi interpreta o piesa fara varsta: Always on my Mind. De-a lungul deceniilor, aceasta a fost interpretata de catre artisti precum Elvis Presley, Willie Nelson sau Michael Buble si este nelipsita din repertoriul meu. Este placerea mea sa o interpretez acum la Romanii au talent.", a spus Petru Calinescu despre momentul pe care l-a pregatit pentru ultima semifinala LIVE Romanii au talent.


Unul dintre proiectele de suflet in care este implicat Pentru Calinescu este New Vegas Show, un two-man show proaspat lansat pe scena jazz/swing din Romania. Alaturi de Maximilian Muntean, Petru aduce in cadrul acestui proiect un omagiu celebrilor artisti precum Frank Sinatra, Dean Martin si Ella Fitzgerald.

Telespectatorii vor avea parte vineri, de la 20:30, in ultima semifinala LIVE a sezonului #7epic Romanii au talent de un spectacol incendiar, surprize de proportii, reprezentatii fabuloase si foarte multa distractie.

Romanii au talent - Eroii cuceresc Romania LIVE!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni