Peste 2.8 milioane de români s-au bucurat de talentul #unusiunu la Românii au talent

Peste 2.8 milioane de români s-au bucurat de talentul #unusiunu la Românii au talent

„Românii au talent este o sărbătoare”, spune Andi Moisescu despre show-ul care emoționează, bucură și aduce talentul în centrul atenției! În ciuda unei provocări întâmpinate în timpul filmărilor, aseară am putut vedea cum tehnologia ne ajută să fim unii lângă ceilalți... chiar și de la distanță!  

Cu Smiley la masa juriului, cu Andi online, dar cu ochii pe ai lui colegi și cu momente care au surprins și care i-au făcut pe jurați să aplaude în picioare, așa s-a scris istoria celei de-a treia ediții a sezonului. 

Aseară, emisiunea Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13 puncte de rating și 33.8% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 8.4 puncte de rating și 21.8% share.

Peste 2.8 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 3.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Attila Csoma, Alesia Călin, Ansamblul „Călușarii din Boșorod”, Cristian Pestrițu, Ana Maria Bîțică, Eliza Selyem, Costin Pity, Victoria Roibu, Jump Plus World, Alyn Arhire, Alexandra Malter, Maria Rădeanu. 

Și dacă doare, nu mă dau bătută”, va spune o concurentă luni seara! Ambiția și dorința ei de a reuși o vor purta la doar 6 ani în fața evaluării juriului. Dacă va reuși să îi convingă că merită să meargă mai departe, aflăm curând. Tot atunci, vom descoperi alți concurenți cu idei neașteptate, cu momente muncite și cu o putere neașteptată de a depăși orice provocare le stă în cale. 

Ne revedem peste doar două zile, de la ora 20:30, pentru o altă seară în care vom învăța că „WOW” este uneori o reacție prea mică în fața talentului!



 

Românii au talent - #unusiunu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni