• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de Rai, la talente hai! Sezonul 8 Romanii au talent incepe in curand, numai la PRO TV!

Pe-un picior de plai, pe-o gura de Rai, la talente hai! Sezonul 8 Romanii au talent incepe in curand, numai la PRO TV!

Pe-un picior de plai, pe-o gura de Rai, la talente hai! Sezonul 8 Romanii au talent incepe in curand, numai la PRO TV!

Sezonul 8 Romanii au talent sarbatoreste Marea Unire a Talentului si aduce pe aceeasi scena romani deosebiti, extrem de carismatici si cu talente in domenii din ce in ce mai diverse. 

Plecand de la vechii daci, cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, si-au dat intalnire pe un varf de munte, intr-un peisaj mirific, unde, in sunet prelung de bucium, le-au dat lui Smiley si lui Pavel Bartos sarcina de a gasi in toata lumea si de a aduce acasa cei mai talentati romani, care pot cuceri o tara intreaga si pot deveni eroi nationali. Prezentatorii celui mai tare show de divertisment au ascultat cu mare atentie sfatul juratilor si au plecat peste hotare sa implineasca vrerea acestora.

”Ne-am propus sa aducem pe scena in acest sezon oameni deosebiti, cu povesti impresionante si plini de talent. Asa ca i-am ascultat cu atentie pe cei patru jurati, am pornit cautarile si am luat lumea-n lung si-n lat. A fost de bun augur, pentru ca am descoperit romani extraordinari in afara granitelor, care s-au bucurat foarte mult ca am mers dupa ei. Noua ni se pare ca este unul dintre cele mai interesante sezoane Romanii au talent de pana acum, pentru ca vom cunoaste concurenti care, indiferent de greutati, au luptat pentru a-si implini marele vis, acela de a se realiza si de a se arata in fata celor de acasa.”, au spus Smiley si Pavel Bartos.

Asa a inceput povestea cautarii romanilor talentati aflati in toate colturile lumii, care poate fi urmarita aici, in teaser-ul sezonului 8 Romanii au talent. Pornind de aici, Smiley si Pavel au facut tot posibilul sa gaseasca romani extraordinari si sa-i aduca pe cea mai spectaculoasa scena a talentului din Romania. 

In zilele urmatoare vom vedea cum au intalnit Smiley si Pavel Bartos cei mai talentati romani din intreaga lume, dar si peste ce fel de obstacole au trecut pentru a duce la bun sfarsit misiunea incredintata de sfat.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni