Interviu Exclusiv. Pavel Bartos: “Cea mai mare calitate a mea este sotia mea, Anca Bartos”

Interviu Exclusiv. Pavel Bartos: “Cea mai mare calitate a mea este sotia mea, Anca Bartos”

Pavel Bartos a oferit un interviu exclusiv in care a oferit cateva detalii despre familia sa, despre modul in care fetele sale il privesc pe prezentator la "Romanii au talent" si despre numerele lor preferate din acest sezon al show-ului. 

1. Cum reusesti sa faci fata programului aglomerat din aceasta perioada?

Cu grija si cu atentie. Si acum, trecand peste gluma, desi multi dintre voi imi stiti aproape toate defectele si calitatile, nimeni nu stie de fapt ca cea mai mare calitate a mea este sotia mea, Anca Bartos, care este dedicatata 100% familiei si cresterii copiilor. Avand certitudinea faptului ca familia mea este pe maini bune, eu am relaxarea si bucuria necesara sa ma pot dedica in intregime proiectelor in care sunt implicat. 

2. Familia urmareste "Romanii au talent", au vreun preferat in show?

Da, este emisiunea lor preferata, iar preferatul lor din show este tatal lor, Pavel Bartos. Iar al Evei si al Ritei este si Smiley, dupa tati, bineinteles. Iar Sofia inca nu poate sa-mi spuna, dar cand ne vede pe ecran pe mine si Smiley, arata inspre noi.

3. Ce talente au reusit sa le uimeasca pe fetite in acest sezon "Romanii au talent"?

Lor le plac toate numerele in care eroi sunt copiii sau animalele, mai ales cainii.

4. Cum il vad fetele pe prezentatorul Pavel Bartos la "Romanii au talent"?

In primul rand, ele au un mare avantaj, il vad si acasa. Cu cat cresc, isi doresc din ce in ce mai mult ca taticul lor, Pavel Bartos, sa aiba din ce in ce mai multe emisiuni inregistrate, ca sa fie cat mai mult timp acasa langa ele.

5. Se apropie finala "Romanii au talent". Cresc emotiile, tensiunea e mai mare?

Tensiunea e foarte mare in randul concurentilor, pentru ca realizeaza ca sunt mai aproape de marele premiu. Si fara sa vrei, aceasta tensiune o preluam si noi, cei care prezentam acest show. Atunci, emotiile noastre se dubleaza. Si dincolo de toate, ne dorim sa iasa o finala de vis pe care lumea sa nu o uite, iar cel mai talentat sa castige.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni