• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vestea trista despre Paddy, femeia in varsta de 79 de ani care a uimit o lume intreaga la "Britain's Got Talent".  Jurata Amanda Holden: "Sunt devastata"

Vestea trista despre Paddy, femeia in varsta de 79 de ani care a uimit o lume intreaga la "Britain's Got Talent".  Jurata Amanda Holden: "Sunt devastata"

Vestea trista despre Paddy, femeia in varsta de 79 de ani care a uimit o lume intreaga la "Britain's Got Talent".  Jurata Amanda Holden: "Sunt devastata"

Paddy Jones, dansatoarea in varsta de 79 de ani a uimit juriul de la "Britain's Got Talent" cu flexibilitatea ei in timpul unui dans de salsa, ar putea fi nevoita sa se retraga din competitie dupa ce a suferit o accidentare la antrenamente.

Jurata Amanda Holden se declara "devastata" de vestea ca Paddy & Nico, cei doi concurenti pe care ea i-a trimis direct in urmatoarea etapa, au fost nevoiti sa iasa din concurs.

Paddy a cazut in timpul rutinei de dans alaturi de partenerul sau, Nico, si s-a ales cu cateva coaste rupte. "E o accidentare destul de serioasa pentru o femeie de 79 de ani. Producatorii vor lua o decizie in ceea ce priveste participarea ei la show-urile live indata ce vor avea mai multe informatii", a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun.

"Sunt devastata de vestea ca Paddy si Nico nu vor dansa in finala", a declarat Amanda Holden la aflarea vestii, potrivit ITV.com. "De cand am vazut-o prima oara dansand, m-am indragostit de ea. Abia asteptam momentul sa ii revad pe ea si pe Nico dansand atat de frumos cum au facut-o si pana acum, cred chiar ca ar fi putut sa castige marele premiu. Cel mai important lucru acum este sa se refaca repede si sa isi traiasca din nou viata la maximum", a adaugat jurata care i-a sustinut 100% din prima clipa cand i-a vazut.

La aproape 80 de ani, Paddy danseaza asa cum putini o pot face. Femeia a aparut pe scena de la concursul britanic alaturi de partenerul ei de dans mult mai tanar si a reusit sa demonteze toate prejudecatile juriului care o privea cu neincredere si scepticism.

Dansul celor doi a inceput lent, fapt care l-a facut pe Simon Cowell sa apese pe "X" inainte ca Paddy si Nico sa se dezlantuie intr-o serie de prize care a ridicat sala in picioare. 

Paddy a marturisit ca danseaza de la varsta de 2 ani si jumatate, insa a lasat pasiunea ei deoparte atunci cand s-a casatorit si a facut patru copii. Dupa ce sotul ei a murit la numai 18 luni dupa ce s-au mutat in Spania, femeia s-a reapucat de dans la o academie locala si a reusit sa ajunga la o performanta demna de invidiat. 

"Imi cer scuze pentru ce am facut. Evident, am dat "X" prea devreme. Asta a fost inainte ca toate lucrurile acelea nebunesti sa se intample. A inceput lent, apoi ati explodat pe scena. A fost extraordinar", s-a scuzat Simon in fata celor doi concurenti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni