• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Originalitatea și creativitatea vor defini ultimele ediții ale celui de-al zecelea sezon Românii au talent!

Originalitatea și creativitatea vor defini ultimele ediții ale celui de-al zecelea sezon Românii au talent!

Originalitatea și creativitatea vor defini ultimele ediții ale celui de-al zecelea sezon Românii au talent!

Săptămâna aceasta, vom avea parte de ultima ediție din etapa preselecțiilor, însă talentul nu se oprește aici! 

În fiecare vineri, de la 20:30, românii s-au bucurat alături de jurații Românii au talent de momente de neuitat. Cu încurajările primite de la Smiley și Pavel Bartoș, concurenții au venit în fața celor patru jurați, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, pentru a demonstra că aceasta este șansa lor de a-și vedea visul îndeplinit. 

Pe 22 mai, de la 20:30, unele dintre cele mai originale momente ale acestui sezon vor fi revăzute, într-o ediție specială. Din acest moment, puterea se mută în mâinile telespectatorilor. Aceștia vor avea ocazia de a revedea acrobații care i-au încântat, interpretări care i-au făcut să aplaude de acasă sau dansuri care i-au emoționat. Cine va convinge publicul și va reuși să obțină voturile acestuia pentru a câștiga premiul de originalitate, vom afla o săptămână mai târziu. 

Pe 29 mai, o săptămână mai târziu, concurenții care au reușit să obțină golden buzz-ul în acest sezon vor lupta pentru primul loc, în marea finală a sezonului de #un10perfect. După cum spunea și Andi Moisescu: ”Acest format i-a stârnit pe mulți artiști să fie mai creativi”, iar acea seară va fi momentul perfect pentru finaliști să le demonstreze celor de acasă, care vor vota, că ei merită șansa de a câștiga marele premiu. 

Pentru momente de neuitat și concurenți deciși să demonstreze că sunt de nota 10, nu ratați ultimele trei ediții a celei mai iubite emisiuni de divertisment! 

Românii au talent - #un10perfect

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni