• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Noul album al Andrei, gata de lansare. Unde se va vinde in exclusivitate pana pe 2 iunie si la ce pret special

Noul album al Andrei, gata de lansare. Unde se va vinde in exclusivitate pana pe 2 iunie si la ce pret special

Noul album al Andrei, gata de lansare. Unde se va vinde in exclusivitate pana pe 2 iunie si la ce pret special

Noul album al Andrei, "Inevitabil va fi bine", va fi comercializat in exclusivitate in magazinele Lidl timp de doua saptamani, la un pret special.

Luni, 20 mai 2013, va avea loc lansarea oficiala a celui mai nou album semnat Andra: "Inevitabil va fi bine", ce va fi disponibil in exclusivitate la Lidl, intre 20 mai si 2 iunie 2013. Albumul este lansat cu sprijinul casei de discuri MediaPro Music.
 
Fanii artistei vor avea ocazia sa achizitioneze CD-ul la un pret special de 14,99 lei.  Single-ul "Inevitabil va fi bine" are deja un videoclip ce a inregistrat un numar record de vizualizari pe YouTube, in mai putin de trei saptamani de la data lansarii.

Videoclipul se bucura, totodata, de participarea unui mare numar de artisti romani, precum Smiley, Cabron, Mihai si Sorin de la Akcent, Delia, Connect-R, Marius Moga, CRBL, What’s UP, Ciprenko, Madalina si Alina de la Red Blonde si Valentin Luca.
 
"Albumul vine cu ceva nou fata de ceea ce am realizat pana acum, cu o evolutie a interpretarii si a soundului, insa aduce acelasi gen de melodii de dragoste, cu texte frumoase, cantate in primul rand cu sufletul", a spus Andra.
 
"Ne bucuram ca tot mai multi artisti doresc sa colaboreze cu noi, pentru a oferi oamenilor muzica de calitate. Prin initiativa demarata, dorim sa respectam promisiunea facuta clientilor nostri de a oferi cea mai buna muzica si, in acelasi timp, de a sustine artistii romani", a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni