• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Noua generatie de eroi da ultima batalie ASTAZI, in marea finala "Romanii au talent", de la 20:30, numai la PROTV!

Noua generatie de eroi da ultima batalie ASTAZI, in marea finala "Romanii au talent", de la 20:30, numai la PROTV!

Noua generatie de eroi da ultima batalie ASTAZI, in marea finala "Romanii au talent", de la 20:30, numai la PROTV!

Dupa trei luni in care talentul autentic a fost in casele romanilor, a sosit timpul ca acestia sa-si aleaga castigatorul celui de-al cincilea sezon Romanii au talent. Cei 15 concurenti au pregatit momente de exceptie pentru marea finala, cu care spera sa cucereasca publicul si sa castige titlul de erou national si premiul in valoare de 120.000 de euro.

Cei sapte baieti de la Brio Sonores, castigatorii sezonului patru Romanii au talent, vor urca pe scena pentru a interpreta o piesa in premiera si a fi alaturi de finalistii acestui sezon. Trupa Holograf va intregi seara cu un moment spectaculos si va canta cea mai recenta melodie, De cate ori sa te iubesc. 

Astazi, reprezentatii incredibile de muzica clasica, pop, rock sau folclor, breakdance, tribal fusion, dans contemporan sau dans contemporan experimental, un numar de magie plin de mister, dresaj canin si rezolvarea cubului rubik in timp record de catre trei pusti, vor crea un show memorabil.

Vineri dansul va fi la loc de cinste si va avea reprezentanti care au facut juratii si publicul sa se ridice in picioare in etapele trecute ale competitiei. Oana Zara si Alexandru Bordea vor aduce in finala un moment de dans contemporan extrem de sensibil, prin care vor sugera viata si efemeritatea timpului. Bogdan Bolohan va reprezenta prin miscari spectaculoase de breakdance problemele cu care societatea se confrunta si va arata cum acestea apar inca din copilarie. Trupa Kid-A va aduce inca o data pe scena dansul contemporan experimental insotit de elemente acrobatice extrem de dificile. Yeva Shiyanova isi doreste sa spuna o poveste in stilul caracteristic – printr-un dans senzual, care va beneficia si de o recuzita speciala. Ineditul stil de dans tribal fusion va fi si maine prezentat de Bianca Costiug. Ea a pregatit un scenariu complex pentru momentul ei, insotit de machiaj si costumatii specifice.

Cei cinci cantareti din finala vor urca diseara pe scena si isi vor expune talentul in fata publicului, asa cum stiu mai bine. Micuta Nicoleta Iancu va aduce din nou folclorul la "Romanii au talent", dar va introduce de data aceasta in reprezentatia ei si o melodie ritmata. Ion Barbu va schimba in finala stilul muzical cu care ne-a obisnuit, si va canta opera. Carmen Cernea va surprinde cu un moment muzical de exceptie. Concurenta va imbina cu succes trei stiluri muzicale, care vor electriza. Si Bogdan Dumitrascu s-a pregatit intens pentru marea finala si va canta astazi o melodie romaneasca celebra. Alexandru Moraru va interpreta o melodie cunoscuta la chitara si voce, dar va executa si cateva miscari de dans, care vor completa intregul moment.

Muzica instrumentala va fi adusa diseara pe scena de catre trupa Concertino. Cei noua concurenti vor interpreta o melodie care va face scena sa vibreze, iar intregul moment va fi sustinut de elemente grafice exceptionale, artificii si fum. Asa cum ne-au obisnuit, pustii the la The Beat vor aduce rock-ul la Romanii au talent, dar vor adauga  reprezentatiei lor muzica spatiala si de film. 

Nici magia nu va lipsi din mare finala. Robert Tudor va crea pentru aceasta ocazie un numar plin de suspans, intre viata si moarte, extrem de dificil si spectaculos.

Viorel Scinteie impreuna cu catelul Bibi vor face o demonstratie de dresaj canin si vor executa cateva exercitii folosind obstacole, cercuri si un tunel. 

Bietii care formeaza grupul Speedcubing vor trece diseara la un alt nivel si vor arata ca imaginatia umana nu are limite. Ei vor face un adevarat show din rezolvarea cubului Rubik si au pregatit foarte multe surprize pentru jurati, dar si pentru Smiley si Pavel Bartos.

Diseara, de la 20:30, numai la PRO TV, romanii sunt asteptati sa il aleaga dintre cei 15 concurenti pe cel care merita titlul de erou national si premiul de 120.000 de euro, dar si cel mai original talent, care va fi premiat cu 10.000 de euro!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni