Noi concurenti sunt gata sa urce pe scena in a doua semifinala LIVE Romanii au talent!

Noi concurenti sunt gata sa urce pe scena in a doua semifinala LIVE Romanii au talent!

Cea de-a doua editie LIVE Romanii au talent este din ce in ce mai aproape, iar urmatorii 12 semifinalisti isi pregatesc in detaliu momentele cu care vor surprinde saptamana aceasta publicul.

Anisia Gafton, Ionut Scripcaru, Eduard Stoica, Nadia Budurusi, Remus Mihai si Robert Fratila sunt sase dintre cei 12 concurenti care vor urca vineri pe scena talentului, pentru a uimi intreaga tara si a obtine voturile telespectatorilor.

Anisia Gafton i-a impresionat pe jurati la preselectii cu un moment de stand-up comedy in care s-au remarcat carisma sa, dar mai ales umorul. Anisia are 28 de ani si a absolvit facultatea de Informatica. Ea a inceput sa studieze si Teatrul, insa a renuntat. ii pare rau ca nu s-a apucat mai devreme de stand-up, fiind mare ei pasiune. A castigat mai multe competitii de gen de-a lungul timpului, iar pe langa talentul de a-i face pe ceilalti sa rada, danseaza si canta.

Ionut Scripcaru i-a surprins pe toti cand a cantat la pianina compozitia Fantasie – Impromptu, pe care a invatat-o dupa ureche, asa cum face de fiecare data, cu orice melodie pe care o interpreteaza. La 22 de ani a inceput sa invete singur sa cante, nu stie notele muzicale si este autodidact. A mostenit talentul de la tatal sau, care era acordeonist. Zilnic, Ionut isi ia pianina si iese pe strada, unde canta cate 4-5 ore. in felul acesta, spune el, imbina utilul cu placutul.

La doar 9 ani, Eduard Stoica i-a cucerit pe jurati in etapa preselectiilor cu tehnica sa vocala de exceptie, in momentul in care a cantat melodia House of the rising sun. La varsta de 5 ani parintii l-au inscris la cursuri de canto la Palatul Copiilor din Ploiesti, iar de doi ani face aceste cursuri si la Palatul Culturii din Ploiesti. Eduard canta tot timpul si a participat la numeroase concursuri, castigand multe dintre ele. A devenit un model pentru copiii din comuna in care locuieste si i se spune frecvent ca transmite ceea ce canta, acesta fiind darul lui.

Nadia Budurusi a prezentat la preselectii un moment de dans la bara extrem de senzual, cu care i-a fascinat pe toti cei prezenti in sala. Nadia a inceput acrobatia la varsta de 5 ani. Parintii sai sunt fosti gimnasti de performanta in lotul national, iar atunci cand au renuntat la gimnastica, au inceput sa lucreze la circ. Pentru concurenta, sportul este un mod de viata, adora competitia si provocarile, iar pole fitness-ul reprezinta cea mai mare provocare din viata ei, deoarece vine dupa trei operatii la genunchi si un copil. Desi are mai multe operatii si accidentari soldate cu fracturi, ea preda in continuare pole fitness-ul.

Remus Mihai a revenit anul acesta la preselectiile Romanii au talent si a facut spectacol din beatbox. Pasiunea pentru beatbox si-a descoperit-o acum sase ani, cand a vazut cateva tutoriale pe internet. A inceput sa invete singur si sa progreseze treptat. Initial, parintii nu au vazut cu ochi buni aceasta pasiune a fiului lor, insa, vazand ca Remus incepe sa exceleze in acest domeniu, au inceput sa il sprijine si sa fie alaturi de el in tot ceea ce face si isi doreste.

Robert Fratila a adus la preselectii un numar de dans contemporan plin de sensibilitate, emotie si atitudine, prin care a transmis o poveste si i-a impresionat pe jurati. Deoarece avea foarte multa energie, pe care nu stia cum sa si-o consume, a inceput de mic sa imite dansatorii pe care ii vedea la televizor. I-a placut atat de mult, incat, la insistentele lui, mama l-a inscris la cursuri de dans care se tineau la Palatul Copiilor din Targu Jiu. Cateva luni mai tarziu, impreuna cu mai multi colegi a participat la o tabara de dans din Germania, unde a invatat foarte multe lucruri si stiluri noi. 

Vineri, de la ora 20:30, telespectatorii pot urmari 12 momente incredibile, prezentate de semifinalisti, si isi pot vota preferatii, care vor merge in marea finala Romanii au talent, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni