• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Nimeni nu face ce face el". Castigatorul de la "Romanii au talent" dezvaluie cat timp petrece pentru a-si dresa cainii

"Nimeni nu face ce face el". Castigatorul de la "Romanii au talent" dezvaluie cat timp petrece pentru a-si dresa cainii

"Nimeni nu face ce face el". Castigatorul de la "Romanii au talent" dezvaluie cat timp petrece pentru a-si dresa cainii

Castigatorul emisiunii „Romanii au talent”, Bruno Icobet si cei trei catei ai sai au fost in aceasta dimineata invitatii speciali ai lui Gicu si Nicolai la Alarma ProFM.

Dupa ce au fost prezentati si au latrat fiecare, pe rand, la microfon, Blue, Ozzy si J. au „cantat” pe piesa „Who let the dogs out”. Bruno a povestit ca cei trei catei sunt melomani, mai ales in masina le place foarte mult sa asculte muzica si au preferintele lor, printre care trupa Dire Straits.

Bruno a povestit despre fiecare dintre ei, a dat detalii despre cum lucreaza cu ei, nu mai mult de un sfert de ora pe zi si cat de greu a fost numarul din finala emisiunii de la ProTV. El a precizat ca „eu nu fac dresaj canin. Eu am alt job, sunt consultant in domeniul informaticii, fac naveta 100 si ceva de kilometri si cand ajung acasa, oricat de obosit as fi, ei ma incarca”.

Bruno a spus de asemenea in aceasta dimineata la Alarma ProFM ca este foarte emotionat ca se afla in studio. „Multumesc frumos si sunt atat de emotionat pentru ca sunt aici cu voi, va ascult in fiecare dimineata de mult timp si  nu am crezut niciodata ca o sa ajung la acest microfon, alaturi de voi ”, a declarat castigatorul Romanii au talent

La ora 10:00 s-a alaturat si Dj-ul ProFM George Vintila care a tinut sa il felicite pe Bruno inainte de a-si incepe emisia. „Eu ma bucur foarte mult ca l-am intalnit pe domnul Icobet pentru intr-adevar ce face dansul e ceva iesit din comun. Am avut ocazia, avand catei, sa ma intalnesc cu tot felul de dresori si sa stii ca nimeni nu face ce face dumnealui. Exact cum spune, e mai greu sa ajungi sa socializezi atat de mult cu cainii si sa ii faca sa socializeze la randul lor cu alti oameni”, a incheiat George.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni