• PRO TV
  • Nicoleta Luciu, o declaratie pe care putine mame ar face-o. Cat de stricta este bruneta cu copiii ei

Nicoleta Luciu, o declaratie pe care putine mame ar face-o. Cat de stricta este bruneta cu copiii ei

Nicoleta Luciu, o declaratie pe care putine mame ar face-o. Cat de stricta este bruneta cu copiii ei

Pe 1 Decembrie "ProTV e al tau", o super productie aniversara prezentata de Smiley si Pavel Bartos a adus vedetele intr-o ipostaza complet noua! Ele vor trece in postura de concurenti fiind atent comentate si analizate de un juriu special, format exclusiv din tineri de 18 ani, varsta pe care ProTV o aniverseaza in aceasta zi.

Nicoleta Luciu si-a etalat in fata juratilor talentele de gospodina. Frumoasa bruneta a ales sa gateasca un desert destul de simplu  - salam de biscuiti

In timp ce tripletii sai si Zsolt Jr. roiau in jurul ei, dornici sa guste din dulcele pregatit de mama lor, Nicoleta Luciu a facut o marturisire surprinzatoare pentru unii parinti.



Atunci cand Zsolt Jr. a raspuns "fructe" la intrebarea lui Pavel Bartos, "ce le gateste mami acasa", bruneta a simtit nevoia sa se explice.



"Copiii mananca de doua ori pe zi piure de fructe, amestecuri din 5 fructe, asa cum este sanatos. Ce gatim noi aici - salam de biscuiti - asta mancam o data pe luna", a explicat Nicoleta.

"Doar o data pe luna?" s-a mirat Pavel Bartos. "Dapentru ca untul are 60% grasime", a adaugat vedeta, care tine foarte mult ca micutii ei sa deprinda inca din copilarie obiceiuri alimentare sanatoase.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni