• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Nici prin gand nu ti-ar fi trecut ca le cheama asa in buletin. Acestea sunt numele adevarate ale vedetelor tale preferate

Nici prin gand nu ti-ar fi trecut ca le cheama asa in buletin. Acestea sunt numele adevarate ale vedetelor tale preferate

Nici prin gand nu ti-ar fi trecut ca le cheama asa in buletin. Acestea sunt numele adevarate ale vedetelor tale preferate

De cele mai multe ori, motive ca pastrarea intimitatii sau nume destul de lungi si greu de retinut le fac pe staruri sa isi aleaga pseudonime.

Cele mai populare vedete de la noi nu fac exceptie de la aceasta regula, insa nici nu se feresc sa isi dezvaluie adevarata identitate.

Inna
: Artista s-a nascut Alexandra, dar a preferat sa adopte o alta identitate. Numele complet al Innei este Alexandra Elena Apostoleanu.

Smiley
: Inca de pe vremea cand canta in trupa Simplu, artistul a preferat sa fie strigat dupa porecla. Fanii cei mai inraiti ai antrenorului de la "Vocea Romaniei", emisiune difuzata de ProTV sambata, de la 20:30, stiu ca pe el il cheama de fapt Andrei Tiberiu Maria.

Publicul a decis. Cine sunt cei de la Brio Sonores, marii castigatori de la "Romanii au talent", 2014 : VIDEO

Brio Sonores au castigat marele premiu de 120.000 de euro. Revezi cele mai importante momente din finala


Marea finala "Romanii au" talent este disponibila INTEGRAL pe VOYO.RO



Pepe: Latin lover-rul de Romania si-a ales un nume de scena pe masura personalitatii lui incendiare. Cantaretul nu s-a departat prea mult de original insa, numele lui adevarat incepand tot cu litera 'P', respectiv Pascu. Ionut Nicolae Pascu.

Connect-R
: Desi suna mai degraba a porecla, numele adevarat al lui Connect-R este Relu. Artistului pare sa ii placa, deoarece a folosit initiala si in numele lui de scena. In buletin este trecut Stefan Relu Mihalache.

Puya:
Desi se da rapper dur, are un nume comun: Dragos Gardescu.

Matteo: 
Numele lui dubleaza litera "T", asa cum se intmapla si cu cel al Madonnei. Motivul? Se spune ca aduce noroc. In viata reala insa, pe Matteo il cheama Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin.

Ruby:
Fosta concurenta de la "Dansez pentru tine" si-a ales numele de scena dupa o melodie a celor de la Kaiser Chefs, dar numele ei real este Ana Claudia Grigore.



Adela Popescu: Pe ea a "dat-o de gol" buna ei prietena Laura Cosoi, la sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena: "Exista in viata mea o Elena foarte speciala. La multi ani, Adela-Elena Popescu!", a scris Laura pe pagina ei de Facebook.




Madalina Petre, veverita cu parul balai din trupa RedBlonde, este o alta Elena si a primit de la admiratori numeroase urari frumoase, pentru care a tinut sa le multumeasca tuturor in direct "La Maruta".

In schimb, Catalin Maruta a tinut sa precizeze el insusi acest detaliu intr-o postare pe aceeasi pagina de socializare: "La multi ani tuturor ce poarta numele Sfintiilor Imparati Constantin si Elena! Semnat Constantin Catalin Maruta", a transmis prezentatorul.

Andra
: Cea mai cunoscuta cantareata din Romania se numeste de fapt Alexandra Irina Maruta (nascuta Mihai). Este evident de unde s-a inspirat jurata de la "Romanii au talent" pentru numele de scena.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni