• PRO TV
  • Nea Alecu de la "Romanii au talent" isi prezinta prietena la "Serviciul Roman de Comedie"

Nea Alecu de la "Romanii au talent" isi prezinta prietena la "Serviciul Roman de Comedie"

Nea Alecu de la "Romanii au talent" isi prezinta prietena la "Serviciul Roman de Comedie"

Miercurea aceasta, de la 20.30, la "Serviciul Roman de Comedie", Toni Grecu da mana cu un personaj extrem de indragit. Nea Alecu, simpaticul mosneag caruia ii da viata ventrilocul Eduard Andrei de la "Romanii au talent", vine la "Serviciul Roman de Comedie" insotit de un personaj nou: Lola, prietena lui cu 60 de ani mai tanara.

 Nea Alecu va avea insa o tentativa de a se imprieteni si cu Lovinia (Aniela Petreanu), insa Costel (Mihai Bobonete) intervine imediat spunand ca el este papusarul Loviniei, lucru pentru care e pregatit sa faca si o demonstratie.



Tot miercuri la SRC Nicoleta Luciu devine personaj in serialul "Suleymazare Prolificul": aceasta este Omida, o ghicitoare adusa la palat tocmai din tinutul Valahiei, mai precis din Tandarei, pentru a-l descanta pe Suleymazare si a-l scapa de blestem, pentru a putea avea si el, dupa cele 116 fete, un baiat.



Iar Greta (Gina Pistol) si Areta (Jojo) se intalnesc cu Traian Basescu (Darie Valentin), caruia ii propun ca urmatorul presedinte al tarii sa fie Cristi Tanase de la Steaua: "ca sa avem lapte si miere, fotbalistii la putere", sunt fetele de parere.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni