• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Narcis Iustin Ianau, mai fericit ca niciodata. Are o relatie de trei ani si e mandru de iubita lui: FOTO

Narcis Iustin Ianau, mai fericit ca niciodata. Are o relatie de trei ani si e mandru de iubita lui: FOTO

Narcis Iustin Ianau, mai fericit ca niciodata. Are o relatie de trei ani si e mandru de iubita lui: FOTO

Narcis Ianau, fost finalist la "Romanii au talent" in primul sezon, tine legatura permanent cu fanii sai de pe Facebook, unde a postat de curand fotografii cu iubita lui, o colega de scoala cu care are o relatie de trei ani.

"Astazi este aniversarea noastra... implinim 3 ani de cand suntem impreuna!" a scris tanarul cantaret pe reteaua de socializare. 

Tanarul, care a implinit anul acesta 18 ani, are o relatie de trei ani cu colega de banca si e mandru de iubita lui, pe care o cheama Madalina: "E cea mai frumoasa din toata scoala!" spune el. "Am o prietena, este colega mea de banca. Suntem impreuna dinainte de Romanii au talent,. Este foarte frumoasa si are un corp superb, de model. Nu am cum sa ma uit la alta fata. Cea mai superba fata pe care am intalnit-o vreodata. Ne-am cunoscut in clasa a noua. Suntem doua caractere la fel, ne intelegem foarte bine si gandim aproape la felspune Narcis
 



In urma cu trei ani, cand participa la prima editie a show-ului "Romanii au talent", unde a reusit sa ajunga pana in finala, Narcis Iustin Ianau era un tanar timid, cu par blond si ochelari si lipsit de incredere in sine.

In ultimii ani, insa, Narcis Ianau si-a schimbat complet infatisarea, si-a incercat norocul la Eurovision si s-a transformat intr-un tanar cu personalitate, iar acest lucru se vede si in noul look al cantaretului.

Narcis colaboreaza cu niste compozitori din Germania, a intrat intr-o trupa care se numeste Gregorian si a scos impreuna cu formatia o noua melodie, "Gloria", care are acum si videoclip.



Pentru filmari, artistul a adoptat un look gotic, total diferit de tot ce a incercat pana acum, cu machiaj, haine si unghii negre, cu lanturi groase la gat si aripi negre.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni