Narcis Iustin Ianau, intr-o continua transformare. Cu ce schimbare de look si-a surprins fanii

Narcis Iustin Ianau, intr-o continua transformare. Cu ce schimbare de look si-a surprins fanii

Narcis Iustin Ianau si-a surprins fanii cu o schimbare specatculoasa de look si o realizare impresionanta pe plan muzical.

In urma cu cativa ani, la prima editie a emisiunii "Romanii au talent", Narcis a uimit cu timbrul sau vocal, iar talentul l-a urcat pe a doua treapta a podiumului.

Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului "Romanii au Talent", are toate motivele sa fie mandru: a intrat printre primii la Conservator, a intalnit-o pe una dintre cele mai cunoscute romance la nivel international, Angela Gheorghiu, iar de curand si-a surprins fanii de pe Facebook cu o veste minunata: colaboreaza cu trupa Gregorian pentru cel mai recent album al lor.

Preselectiile “Romanii au talent” ajung in Bucuresti. Pe 9 si 10 Ianuarie te asteptam pe scena talentului romanesc de la  Hotel Ramada Bucharest Parc, ora 9:00.

In cea mai recenta imagine pe care a publicat-o pe pagina de Facebook, artistul le-a dat fanilor aceasta veste si le-a oferit un material video unde pot vedea prestatia sa. 

It's a pleasure for me to announce that I'm gonna be featured on the next Gregorian album :)

Posted by Narcis on Friday, October 16, 2015


Cum sarbatorile de iarna se apropie, Narcis a dorit sa isi incante fanii cu un colind in limba engleza. Tanarul a publicat pe contul sau de Facebook un videoclip in care apare interpretand "Silent Night". 

Good night! https://youtu.be/qSvGDKdbdwI

Posted by Narcis on Sunday, December 6, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni