• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Narcis Iustin Ianau, intr-o continua transformare. Cu ce schimbare de look si-a surprins fanii: "Aduci putin cu Justin Bieber"

Narcis Iustin Ianau, intr-o continua transformare. Cu ce schimbare de look si-a surprins fanii: "Aduci putin cu Justin Bieber"

Narcis Iustin Ianau, intr-o continua transformare. Cu ce schimbare de look si-a surprins fanii: "Aduci putin cu Justin Bieber"

In urma cu trei ani, cand participa la prima editie a show-ului "Romanii au talent", unde a reusit sa ajunga pana in finala, Narcis Iustin Ianau era un tanar timid, cu par blond si ochelari si lipsit de incredere in sine.

In ultimii ani, insa, Narcis Ianau si-a schimbat complet infatisarea, si-a incercat norocul la Eurovision si s-a transformat intr-un tanar cu personalitate.

Semifinalele "Romanii au Talent" sunt LIVE in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV. 

Dupa ce a experimentat cu un look gotic, total diferit de tot ce a incercat pana acum, cu machiaj, haine si unghii negre, cu lanturi groase la gat si aripi negre, Narcis a revenit la frizura specifica unui artist pop si le-a aratat fanilor sai de pe Facebook o imagine cu noua tunsoare.

"Noul meu look. Ce credeti despre noul meu stil?", a scris fostul concurent de la "Romanii au talent" pe reteaua de socializare.

Citeste si: Rapper la doi ani. Asculta cum le da clasa micutul din imagini artistilor cunoscuti

Schimbarea a fost bine primita de fanii artistului, care i-au recomandat sa nu renunte prea curand la noua tunsoare: "Iti sta foarte bine asa", "E misto freza. Aduci un pic cu Justin Bieber", "Iti sta mult mai bine asa".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni