• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Narcis Iustin Ianau, costumat de Halloween! Cat de mult s-a schimbat la un an si jumatate de la finala "Romanii au talent":

Narcis Iustin Ianau, costumat de Halloween! Cat de mult s-a schimbat la un an si jumatate de la finala "Romanii au talent":

Narcis Iustin Ianau, costumat de Halloween! Cat de mult s-a schimbat la un an si jumatate de la finala "Romanii au talent":

Sunteti curiosi ce mai face Narcis Iustin Ianau, tanarul care a impresionat o tara intreaga cu vocea lui de contratenor si care s-a clasat pe locul doi in primul sezon de la "Romanii au talent"?

Tanarul de 17 ani este acum elev in clasa a XI-a si, pe langa scoala, si-ar dori sa isi construiasca incet-incet o cariera in lumea muzicii. Resimte, insa, lipsa unui impresar care sa-l ajute sa-si indeplineasca visul.

Pana atunci, Narcis Iustin este foarte activ pe reteaua de socializare Facebook, unde a strans aproape 13.000 de fani, carora le-a facut o surpriza de Halloween. "Simpla mea masca de Halloween! :)) " a scris Narcis in descrierea pozei de mai jos, in care apare cu o mustata desenata.




Nu uitati: Pe 3 noiembrie, ora 10:00 va asteptam la preselectiile Romanii au talent la Ramada Bucharest Parc Hotel! Detalii AICI:
 

Fostul concurent de la Romanii au talent tine legatura cu fanii si prin contul sau de Youtube, unde posteaza din cand in cand coveruriInterpretarea lui a hitului "The edge of glory" de Lady Gaga a strans deja peste 21.000 de afisari peYoutube.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni