• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Momentul lor l-a emotionat pana la lacrimi pe Florin Calinescu. Momentul cu care Familia Udrea a impresionat

Momentul lor l-a emotionat pana la lacrimi pe Florin Calinescu. Momentul cu care Familia Udrea a impresionat

Momentul lor l-a emotionat pana la lacrimi pe Florin Calinescu. Momentul cu care Familia Udrea a impresionat

In Vinerea Mare, cel mai iubit show de divertisment le-a adus romanilor un spectacol formidabil in care talentul autentic a fost redescoperit in moduri nebanuite si in care umorul, dar si emotia au atins un nivel de neimaginat.

Dupa ce echipa Visuri la cheie i-a schimbat destinul atunci cand se afla intr-un moment de cumpana si a emotionat milioane de romani cu povestea ei, familia Udrea a urcat in Vinerea Mare pe scena Romanii au talent, unde au prezentat un moment de folclor autentic, cu care a impresionat cei patru membrii ai juriului, dar mai ales pe Florin Calinescu.  

”Valorile dupa care ne ghidam noi in viata sunt munca, darurile de la Dumnezeu, pe care trebuie sa le cultivam, credinta si familia. Noi incercam sa ducem traditia mai departe.”, a declarat unul dintre membrii familiei inainte de a urca pe scena. 



Cei 13 au creat un moment fantastic, autentic romanesc, perfect pentru o zi de sarbatoare, iar Florin Calinescu nu si-a putut stapani lacrimile de emotie. ”Oamenii au in fata exact definitia unei familii. E important si pentru asta va multumim!”, a spus acesta, in timp ce Andra a adaugat: "Asta e un moment demn de Romanii au talent. Asa ceva vreau sa vad aici.”.

Familia Udrea merge in etapa urmatoare a show-ului Romanii au talent cu 4 DA. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni