Momente unice in istoria "Romanii au talent", ASTAZI, de la 20:30

Momente unice in istoria "Romanii au talent", ASTAZI, de la 20:30

VINERI, cel mai tare show de divertisment, Romanii au talent, le va aduce telespectatorilor o editie extraordinara, cu momente unice in istoria emisiunii, care-i vor tine pe toti cu sufletul la gura, originalitate si foarte multa distractie atat la masa juriului, cat si in culise si pe scena.

Unul dintre concurentii care vor intra in competitie maine a impresionat-o pe Mihaela si a determinat-o sa spuna: “Foarte tare momentul, foarte diferit! Candideaza, oricum, si la un premiu de originalitate!”. Care este talentul celui care a facut-o pe jurata sa se ridice in picioare si sa-l aplaude indelung, vedem de la 20:30.


Au fost si sezonul trecut la Romanii au talent, dar anul acesta au revenit intr-o noua formula, iar juriul a apreciat acest lucru. “E cu totul altceva decat am vazut anul trecut. Imi pare rau ca am fost atat de dur anul trecut!”, a spus Andi.

Tot maine vom vedea si carei concurente i-a spus Florin: “M-ai dus de colo-colo cu fetisoara ta de birmaneza.”, dar si carei jurate ii apartine urmatoarea declaratie: “Eu sunt ravasita de prezenta ta! Sunt invidioasa!”.

Vezi AICI momente VIDEO din prima editie "Romanii au talent" 2016

In editia de vinerea aceasta, romanii vor vedea si cel de-al doilea golden buzz al sezonului, dar si pentru cine au decis Smiley si Pavel sa apese golden buzz-ul lor, special inventat de cei doi pentru a premia prestatii inedite, care ii impresioneaza.

Seara se va incheia cu un moment unic la Romanii au talent, care a ridicat sala in picioare si a facut-o pe Andra sa spuna: “Imbraca-te, imbraca-te! Sunt si copii in sala!”.

Romanii sunt invitati sa urmareasca maine, de la 20:30, o editie senzationala Romanii au talent, in care vor trece rapid de la lacrimi de fericire la hohote de ras si de la emotie si pasiune, la momente amuzante, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni