Miresele din Craiova, furate si aduse la show-urile “Romanii au talent”. FOTO

Miresele din Craiova, furate si aduse la show-urile “Romanii au talent”. FOTO

Talentul a fost cuvantul de ordine weekendul acesta la Craiova. Peste 100 de olteni au urcat pe scena Teatrului Marin Sorescu pentru a convinge juriul si publicul ca merita sa intre in cursa pentru cei 120.000 de euro.

 

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au avut de ales intre talente care mai de care mai diverse: instrumentisti, ventriloci, imitatori, dansatori sau baschetbalisti.  Cele 4 show-uri desfasurate in capitala Olteniei nu au fost lipsite de tot felul de evenimente.

Sambata seara pe scena teatrului a aparut o mireasa furata de domnisoarele de onoare si adusa la "Romanii au talent". Acesta a fost motivul perfect pentru ca "Sefii" sa intre in actiune. Piesa "You sexy Pavel Bartos" a rasunat pe scena, iar Pavel a facut deliciul publicului luand domnisoarele la dans. Miresele nu au lipsit nici duminica, in Oltenia fiind deja un obicei ca miresele sa fie furate si aduse la show-urile “Romanii au talent”.

Tot la Craiova, juriul a primit cadou din partea unui concurent cate un portret in creion. Pavel nu s-a putut abtine si a tinut sa-i faca si el un portret Andrei. Rezultatul a starnit desigur hohote de ras.

Una din surprizele serii de duminica a fost prezenta pe scena a lui Cosmin Mihalache, fiul celebrului tambalagiu, Marius Mihalache. Pustiul a impresionat prin talentul si ritmul cu care bate la tobe, reusind sa ridice intreaga sala in picioare. Un alt moment neasteptat a fost cel in care cele cateva sute de spectatori au fost invitati de unul dintre concurenti sa-i cante “La multi ani!” lui Mihai Petre, in semn de felicitare pentru faptul ca va deveni tata.

Aproape 100 de concurenti, mii de spectatori, talente neasteptate din cele mai diverse domenii sunt ingredientele unui weekend extraordinar in care Oltenia a dovedit ca are talent! “Publicul din Craiova a fost intotdeauna extraordinar! Sala arde pur si simplu, iar reactia lor ne ajuta si pe noi in momentul jurizarii. Asadar, oltenii sunt un barometru al entertainmentului”, a declarat Mihai Petre.


Caravana ajunge marti la Cluj. Ardelenii sunt asteptati la preselectii pe 21 august incepand cu ora 10:00, la Belvedere.

Inscrierea se poate face pe site-ul romaniiautalent.ro sau direct in locatie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni